Мариана Попова се прави на дизайнер с мебели по каталог

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-popova-se-pravi-na-dizayner-s-mebeli-po-katalog HotArena.net
Мариана Попова се прави на дизайнер с мебели по каталог

Не е луд този, който яде баницата, а онзи, който му я дава. Най-вероятно това си е мислила Мариана Попова, когато преди дни се самообяви за интериорен дизайнер. Плачковица предлага да прави проекти за евтино обзавеждане на жилища и вече има хора, които искат да я наемат. А това, което им показва, са най-обикновени мебели, които можеш да купиш от всеки магазин в страната, без да ти е нужна дизайнерска помощ.

 

„Моята работа! Стойност – 2000 лева”. С тези думи и снимка на кухня от българска фирма, която продава шкафчета по каталог, Мариана Попова направи реклама на новата си дейност като интериорен дизайнер. Това, което се вижда на снимката, са шкафчета от серия, която е доста разпространена и популярна, и кухненски гръб, който имитира плочки и също се предлага на много места в страната. Всеки, който е обикалял магазините за мебели, знае, че въпросната фирма предлага възможно най-евтиния начин да обзаведеш жилището си, включително кухнята. В търговските обекти обикновено се предлагат безплатни каталози, в които са описани всички варианти за шкафчета от съответната серия, както и цените им. Клиентите могат да изберат конфигурацията според размерите на стаите си. В същото време в повечето магазини се предлагат безплатни проекти за хората, на които им е трудно да се справят сами.

Мариана Попова явно е доста находчива, защото е решила да предлага същото, което в търговските обекти правят без пари, само че срещу заплащане. И вече има хора, които й се връзват и са готови да я наемат. Има и такива, които вярват, че кухнята, която им показа като свой проект, е правена по поръчка. „През последните 9 години измислих интериор за 9 жилища, в който мечтах, горях и вярвах! Уюта и хармонията в тези места ме накара да Ви предложа услугите си. Зная, че има много хора, които имат нужда от съвет за това как, къде и колко евтино можем да получим желаният дом! Моля последвайте линка и аз мога да бъда личният Ви консултант в решаването на интериорните казуси.” Това е написала Мариана Попова в социалните мрежи с доста грешки в членуването на съществителните имена от мъжки род, като е публикувала и съответния линк към страницата си. След това е публикувала снимки на дневна и кухня. Кухнята изглежда уютна и някои от последователите на певицата са се вързали, че е някакъв специален проект. Има хора, които я молят да направи дизайна и на собствените им домове, както и такива, която питат за фирмата, изпълнила проекта на кухнята й. Вероятно се намират и потребители, които се досещат за истината – че това са най-обикновени мебели по каталог. Но те не намират за нужно да информират останалите, за да не ги дават парите на самозвани дизайнери.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.