Мариана Векилска стана тройна (Водещата под стрес заради домашни проблеми)

Водещата от Би Ти Ви Мариана Векилска изгуби битката с килограмите. Журналистката е станала направо тройна, коментират зрителите на „Тази събота“ и „Тази неделя“, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-vekilska-stana-troina-vodeshtata-pod-stres-zaradi-domashni-problemi HotArena.net
Мариана Векилска стана тройна (Водещата под стрес заради домашни проблеми)

Водещата от Би Ти Ви Мариана Векилска изгуби битката с килограмите. Журналистката е станала направо тройна, коментират зрителите на „Тази събота“ и „Тази неделя“, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Водещата от Би Ти Ви Мариана Векилска изгуби битката с килограмите. Журналистката е станала направо тройна, коментират зрителите на &bdquo;Тази събота&ldquo; и &bdquo;Тази неделя&ldquo;, узна <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;От няколко месец насам пълнее прогресивно, не се знае дали е заради здравословен проблем, или причината е друга, но и шефовете доста се притесняват за нея&ldquo;, разкриха от екипа на телевизията пред &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Мариана, която съвсем наскоро изпрати голямата си щерка Габи да учи в чужбина, изпитвала не малко неприятности в личния си живот, заради които не можела да пребори напълняването си. Напоследък тя и половинката й &ndash; радиоводещият Симеон Колев, се отчуждавали все повече.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дори малкият им син Момчил усещал, че има проблеми у дома, и това се отразявало на поведението му. Детето предпочиталo компанията на баща си и открито правелo напук на Мариана, разказват близки на семейството.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Това още повече нагнетявало напрежението вкъщи, което карало журналистката да се затваря в себе си, да прекарва голяма част от свободното си време в пиене и ядене, без да излиза и без да тренира. Мариана все пак страшно се депресирала от външния си вид, още повече че навремето е била модел, преди да попадне в телевизията с конкурс.</span></p>

1 Коментара

123

преди 9 години

Докога ще я обличат по този нелеп начин? С този чорапогащник изглежда не тройна,а направо петорна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.