Мика лъже, че живее на пъпа на Маями (Пребивава в село)

Стоичкови не живеят на пъпа на Маями, както фукливата Мика оповестяваше непрекъснато в свои интервюта, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/mika-lyje-che-jivee-na-pypa-na-maqmi-prebivava-v-selo HotArena.net
Мика лъже, че живее на пъпа на Маями (Пребивава в село)

Стоичкови не живеят на пъпа на Маями, както фукливата Мика оповестяваше непрекъснато в свои интервюта, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Стоичкови не живеят на пъпа на Маями, както фукливата Мика оповестяваше непрекъснато в свои интервюта, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фамилията обитава предградие, което спокойно може да се нарече село. Камата и претенциозните му жени живеят в двуетажна къща в покрайнините на американския град, която е ситуирана до основните пътни артерии и локацията не е известна с примерните си обитатели, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бандитският район е населен предимно с дилъри, емигрантско население от Южна Америка, както и проблемни цветнокожи.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Полицейските сирени в тази част на Маями са непрестанни, а престъпността е една от най-високите в целите Щати.</span></p>

1 Коментара

калин

преди 9 години

все едно гледам оня от big brother с големите зъби

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.