Нели водила „Търси се” с починало бебе в себе си

https://hotarena.net/az-jenata/neli-vodila-tarsi-se-s-pochinalo-bebe-v-sebe-si HotArena.net
Нели водила „Търси се” с починало бебе в себе си

Цели 21 години на екран – първо в кабеларката „Ден”, а после в Би Ти Ви, бяха Нели Хаджийска и Меги Димчева, но съумяха да запазят в тайна невъобразимите изпитания, през които е трябвало да преминат. А зрителите на „Търси се” вероятно са смятали, че знаят всичко за водещите му, които тази седмица обявиха, че се разделят с тв ефира. Нели и Меги продължават професионалните си пътища със самостоятелни проекти, но не се отказват от телевизията.

 

„Трябваше да водя 4 предавания с бебе, което беше починало в мен. И трябваше да се радвам на радостта на другите и трябваше да се усмихвам, защото просто денят беше така определен. Мисля, че в този ден видях колко много мога. Тези дни ни се пращат, за да видим, че пределът е много по-голям и много по-високо. Така че никога няма да забравя кои са тези четири предавания, как съм се смяла с чуждата радост, когато моето бебе вече го нямаше. Може би това е най-трудният ми ефир”, разкри Нели пред журналиста и продуцент Георги Тошев. Блондинката, която тази година обяви, че се е развела с бащата на двамата си сина, сподели болката си в интервю с колежката си Меги за предаването „Преди обед” тази седмица. Поводът за изявата им бе спирането на „Търси се”.

Най-трудният период за Меги е този, в който след погребението на баща й с Нели трябвало да запишат отново 4 предавания. „Разкъсваш се отвътре”, призна Меги. Никой не трябвало да разбира, че в този момент си слаб, допълни тя и обобщи, че в такава ситуация просто отсъстваш. „Да, ти не си там”, съгласи се Нели, разпознала емоционалното състоение, в което колежката й е била.

Това са тежките им моменти като водещи на „Търси се”, но и тези, в които най-много са разчитали една на друга, били са благодарни, че са заедно и са си опора.

Нели и Меги се разделят с Би Ти Ви по взаимно съгласие, след цели 16 години сътрудничество. Водещите изразиха признателността си, както и задоволството си от постигнатото с „Търси се”, но и позицията, че са в етап, в който всяка от тях има нужда да продължи със самостоятелен проект. „Винаги си наполовина себе си в един тандем”, каза Нели. Тя се чувства 100% себе си в новия проект, който стартира наскоро. Блондинката създаде подкаст, в който разисква с гостите си начините, по които човек може да се справи с криза. Нели сама даде пример неотдавна, като не само разказа за раздялата с мъжа си, но и как е преминала през нея.

Меги също призна за труден период. В последните 3 години имало здравословни проблеми в семейството й. След като се разрешили, тя се чувствала изтощена от емоции, но съумяла да възкръсне, както се изрази, и осъзнала, че животът има и долу, но и има и горе. Стига да не се отказваш и да вярваш, че чудесата се случват, около нас са и трябва да можеш да ги забелязваш. Това е и фокусът на новото й професионално начинание. Меги създаде свой канал в Youtube с медитации. Преди дни пък водещата реализира първото си събитие на живо, което организирала сама, като бе и режисьор, и сценарист.

Въпреки че са ентусиазирани от успеха на новите си начинани и кроят планове за развиването им, Нели и Меги не се отричат от телевизията. Изглежда не изключват възможността да се завърнат, макар и с друг формат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.