Преслава ПРИЗНА: Имах здравословни проблеми, гнусях се от храна

Преслава най-сетне призна на какво се дължи умопомрачителната й слабост, видя HotArena.net. Изпълнителката разкри, че е имала сериозни здравословни проблеми, които са причинили драстичното отслабване.

https://hotarena.net/az-jenata/preslava-prizna-imah-zdravoslovni-problemi-gnusqh-se-ot-hrana HotArena.net
Преслава ПРИЗНА: Имах здравословни проблеми, гнусях се от храна

Преслава най-сетне призна на какво се дължи умопомрачителната й слабост, видя HotArena.net. Изпълнителката разкри, че е имала сериозни здравословни проблеми, които са причинили драстичното отслабване.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Преслава най-сетне призна на какво се дължи умопомрачителната й слабост, видя <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Изпълнителката разкри, че е имала сериозни здравословни проблеми, които са причинили драстичното отслабване.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">И макар симптомите, които описва, да напомнят много на анорексия, Преслава не признава за такова заболяване.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Бях 60 килограма, чувствах се тежка, бях нещастна и недоволна от начина, по който изглеждах. &bdquo;За това започнах системно да се подлагам на ужасяващи диети. Случвало се е с дни да не слагам нищо в уста. Не бях никак добре&ldquo;, сподели Преслава пред &bdquo;Всеки ден&ldquo;. И допълва: &bdquo;Не възприемах храната като нещо хубаво и полезно, а по-скоро ме беше гнус от нея&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Това е типично поведение и мислене на анорексичките. Слава богу, Преслава казва, че сега вече е добре и е напълняла с 4 кг.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Сега съм 44 кила, които според мен са съвсем нормални за ръст от 164 см. Но не мисля да отслабвам повече\", заяви гласовитата брюнетка. Гаджето на певицата - Жоро Бирмата също изиграл роля в решението на Преслава да престане с убийствените диети. Той непрекъснато я оглеждал с неодобрение, не спирал да й повтаря, че е прекалено слаба и настоявал постоянно да се тъпче с нещо.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.