Светлана Василева стана кръстница

Светлана Василева станала кръстница, гласи последната клюка. Плеймейтката сподели във фейсбук, че празнува раждането на сина на неин приятел.

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-vasileva-stana-krystnica HotArena.net
Светлана Василева стана кръстница

Светлана Василева станала кръстница, гласи последната клюка. Плеймейтката сподели във фейсбук, че празнува раждането на сина на неин приятел.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Светлана Василева станала кръстница, гласи последната клюка. </span><br /> <br /><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Плеймейтката сподели във фейсбук, че празнува раждането на сина на неин приятел.</span><br /><br /><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">В компанията на приятелки Василева отправила куп поздрави към таткото Дамян, който бил диджеи в дискотеката на Коцето.</span><br /><br /><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Светлана пожелала на малкия Дейвид попътен вътър и много успехи, а ние се надяваме да видим и нея скоро като майка.</span></p>

1 Коментара

М

преди 10 години

Вие сте много глупави, защо отричате ,че тази умряла риба не ви плаща да пишете статии за нея? Кой го интересува ,че проститутката на 21-ви век станала кръстница? Каква кръстница ще е? Като стане на 18 год. малкия Дейвид, по-вероятно е да му дава съвети как да стане сводник и да върти проститутки, от колкото да го научи на нещо полезно. Статиите за това момиче са измислени от А до Я,а тя самата се спуква да лъже каква е била. Защо не застане да каже по какъв начин наистина е стигнала до това положение и как се е сдобила с толкова пари, за толкова малко време.. нали щеше да дава 100 бона на този който успеел да си я поръча? От къде мислите разполага с тези пари, или изобщо разполага ли,или е поредния цирк с който се мъчи да докаже нещо? Или по-скоро да потвърди ,че наистина е била на повикване, от най-гнусните при това..И хайде, нали обичате пикантните истории..всички чалга парцали ги показахте без грим и ги оплюхте, как изглеждали преди, как изглеждали и без грим. Айде намере снимки от преди години на г-ца Василева, когато прилича на изтърбушена чушка,надъвкана от кварталните кучета,пуснете и нейна актуална снимка без грим. :) Жалка картинка сте, жалък е и сайта ви. Жалко е,че и по този начин показвате какви хора сте всъщност и вие, но хайде ..разбирам ви, и вие трябва хляб да ядете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.