Венета Харизанова не иска да ражда

Венета Харизанова е заедно със съпруга си Емил от 13 години, а от близо 3 са законно семейство, но въпреки това настоящата блондинка отказва да ражда, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-harizanova-ne-iska-da-rajda HotArena.net
Венета Харизанова не иска да ражда

Венета Харизанова е заедно със съпруга си Емил от 13 години, а от близо 3 са законно семейство, но въпреки това настоящата блондинка отказва да ражда, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Венета Харизанова е заедно със съпруга си Емил от 13 години, а от близо 3 са законно семейство, но въпреки това настоящата блондинка отказва да ражда, научи <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Причината за това се крие в детството на красавицата, когато властният й баща я биел редовно. И до днес Венета изпада в ужас, когато си спомни тежките детски години, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Самата тя е признавала в интервюта, че е единствено дете и за да не е разглезена, баща й редовно я пошляпвал. Властният родител, който се занимава с бизнес, купувал всичко, което пожелае наследницата му, но когато се лигавела за нещо, веднага отнасяла плесниците.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Самият той признава, че не се притеснява от факта, че се е държал по-грубо с единствената си наследница. ,,Строгостта и грубото му отношение само ме комплексираха и съсипваха психиката ми. Сега не мога да вярвам на мъжете&ldquo;, споделя Венета.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Това е и причината тя да отказва на съпруга си дете, макар той от години да си мечтае за отроче.</span></p>

1 Коментара

Мария

преди 9 години

ТОЙ СИ ИМА ДЕТЕ.А ТОГАВА ЗАЩО ВЕНЕТО ГО РАЗВЕДЕ???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.