Витанова крие нос със светлинни ефекти (Защо отлага ринопластиката?)

Бившата жена на Благой Георгиев – Христина Витанова, е комплексирана от долната част на носа си, която за малкото й лице е доста тумбеста и естетически не стои добре, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/az-jenata/vitanova-krie-nos-sys-svetlinni-efekti-zashto-otlaga-rinoplastikata HotArena.net
Витанова крие нос със светлинни ефекти (Защо отлага ринопластиката?)

Бившата жена на Благой Георгиев – Христина Витанова, е комплексирана от долната част на носа си, която за малкото й лице е доста тумбеста и естетически не стои добре, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бившата жена на Благой Георгиев &ndash; Христина Витанова, е комплексирана от долната част на носа си, която за малкото й лице е доста тумбеста и естетически не стои добре, видя <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Когато си прави селфита в близък план, ексгимнастичката прекалява с редактирането на изображението, като прилага доста от осветителните ефекти.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">И това е така, защото се срамува от камбестия си нос.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Най-наситено осветената част винаги е в зоната на органа на обонянието, като дори ако се погледне снимката от далеко, някой би си казал, че изобщо няма такъв.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Общо взето едни очи, едни вежди и малко устни... Отдавна се заговори, че Витанова планира да се подложи на ринопластика, за да изпили носа си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Мечтаела да има тъничко носле, но шубето надделявало, щом през главата й премине мисълта за пластична операция.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Затова си кара с филтрите в Инстаграм, с което редактира фотосите си, макар че на живо истината няма как да я скрие.</span></p>

4 Коментара

AZ

преди 9 години

Първо, когато си правиш \"селфи\" със светкавица, често се получава такъв ефект без всякакви добавени \"филтри\"! И ВТОРО - \"тумбест\" нос?!?!?! Може би всички трябва да се \"изпилят\", за да са като тъпите, конвейерни селски плеймейтки, които се оперират до несвяст в желанието си да заприличат на нещо?! Я стига злоба и жлъч, това ли ви е работата - да плюете по хората, сякаш сте на пазара?!?! Христина Витанова много ми харесва, винаги е била много красива жена, с натурална красота, която някои завистници явно не могат да преживеят и стават вече смешни в опитите си да я очернят!

Коментирай

Мимето

преди 9 години

А бе Вие добре ли сте??? Жената си е супер!!! Да ви ебем у критериите за красота!!Да не би пластмасовата джуджетка Николета е красива а??? Я стига сте и яли дупето на мадамата!

Коментирай

tumbesta e na hotarena putkata

преди 9 години

q se vijte kvi ste selqnki v toq sait i geiove deba maika vi 6ibana

Коментирай

А3

преди 9 години

Ами в този селски сайт, в който пишат само селски проститутки от ромски произход и затворници със завършен 4ти клас е така! Тук всичко СЕ КРИТИКУРА - на тая това било евтино, на оная скъпо! Тая била слаба, а па оная дебела - няма угодия! Този сайт е помийна яма, която скоро ще загине! То ДОРИ НЕ Е КЛЮКАРНИК ТОВА. Жал ми е за хората, които пишат тук!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.