Диана Алексиева кръшка на Захари Бахаров (Брат му Явор хванал снаха си в крачка)

19597
13 Януари 2015, 14:02


Лош късмет споходи съпругата на Захари Бахаров Диана Алексиева, узна HotArena.net.

 

Журналистката бе хваната в крачка, и то от брата на своята законна половинка Явор. Къдравелкото засякъл Диди в едно от столичните бохемски заведение да се натиска с доста по-млад от нея юнак, разказаха приятели на звездата от „Под прикритие“ пред „Всеки ден“.

 

Той обаче не отишъл при Алексиева и не се издал, че я е видял, но това, на което станал свидетел, хич не му се харесало. Бившата водеща от ТВ7 не само че държала ръката на непознатия мъж, ами и съвсем интимно му каканижела нещо на ушенце. Двамата си тръгнали заедно от заведението, и то прегърнати. Не е ясно все още дали Явор е разкрил на брат си за подвизите на своята снаха.

 

Отдавна в арт средите се мълви, че след раждането на вторaта им рожба Кая отношенията между Захари и Диана се влошили, и то най-вече заради гологлавия актьор. Той бил все зает с постоянните си ангажименти ту в телевизията, ту в театъра и нямал много време да обърне внимание на жена си, още по-малко пък да й помага в отглеждането на децата. Диана пък няма много професионални ангажименти и определено скучаела, разкриват запознати.

 

Така постепенно скандалите между нея и Захари, както и сцените на ревност от страна на Алексиева и сръдните й, че той няма време за нея, нагнетили страшно напрежението в семейното им жилище. „Двамата се дистанцираха един от друг и се отдалечиха, явно така е дошъл и моментът за Диди да кръшне с този младеж“, шушука се в светските среди.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени