Ели Гигова и Ели Кучкова – новите Златки! (Елементарните им познания липсват)

6224
07 Ноември 2014, 12:00


И този сезон на „ВИП Брадър“ роди своите Златки, след като миналата година плеймейтката побърка България с ужасяващите си познания по начална география, научи HotArena.net.

 

Виповете влязоха в битка, която буквално и преносно ги „удави“ в основното образование. Номинационната игра, от която победител излезе Кали, постави под въпрос знанията на звездите ни за света и бе съчетана с физическата издръжливост на съквартирантите, пише в. „Всеки ден“.

 

Най-стряскащо неграмотна от всички се оказа Ели Гигова. Милионерската щерка ходи едни гърди напред с тапиите си за висше от чужди университети, бе водеща на сутрешен блок и най-важното – била е на служба в Европарламента като асистент на българския евродепутат Илияна Йотова. Явно престоят в Брюксел не е допринесъл за познанията на брюнетката, които тя би трябвало да е придобила още в 4-ти клас.

 

На въпрос „Коя е страната на лалето“ Гигова донесе флага на Канада, мислейки си явно, че това е знамето на родината на оранжевото цвете. Още по-шокиращо бе обаче, когато се наложи да отговори на питанката коя е първата тропическа държава, участвала на зимна олимпиада. Тогава Ели показа знамето на Румъния, като обаче не успя да каже националните символи на коя държава са това, нищо че са ни съседи.

 

„Как може човек с такова образование да не знае елементарни неща, айде, ако си някоя плеймейтка като Черната Златка, е някак си по-нормално да не познаваш европейските столици, но за човек, който е работил в Европарламента, е направо нечувано“, възмущаваха се в интернет фенове на шоуто.

 

Юристката Албена Вулева също с нищо не доказа, че има даже диплома за средно. Тя точно като колежката си Гигова не знаеше къде растат лалетата и не разпозна флага на Испания.

 

Очаквано Елена Кучкова не демонстрира огромни познания. Според нея узото е питието – символ на Белгия. Жени Калканджиева, като любителка на анасоновото питие, обаче донесе правилния флаг – на Гърция.

 

Месечков прати родината на пицата в Унгария, а Йорданка Христова – във Франция.

 

Естрадната ни легенда демонстрира не за първи път липса на обща култура. В една от предишните мисии тя не успя да отговори кой владетел на България е повел битка срещу пиянството, изкоренявайки лозята, а именно хан Крум.

 

Елена Кучкова пък снощи смая цяла България като посочи, че създателят на българската държава е Цар Борис. Не знаеше и коя година е създадена страната ни и посочи 661.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 6 години
-2
Първите писмени свидетелства за съществуването им датират от IX век в староперсийската литература. Турците заимстват култивирането на лалета от персите. Лалето е пренесено от Мала Азия в Европа през XVI век. Българското название „лале“ произлиза от турски и персийски, а латинската „tulipa“ - от турската дума „тюрбан“. По късно, през 1593 г., французинът Чарлз дьо Леклюз разпространява лалетата в Холандия. Към края на XVI век Холандия се превръща в център за отглеждане на луковични растения, най-вече лалета. В наши дни лалето е национален символ на тази страна. Днес Холандия е най-големият износител на цветя и контролира близо 80 % от търговията с лалета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени