Ели Гигова: Имам само една пластична операция (Виж къде е+Още признания)

14 Ноември 2014, 15:00


Спортната журналистка Ели Гигова е нямала намерение да стои толкова дълго време в Къщата на „ВИП Брадър“. Не е имала амбицията да излезе последна, като победител, а е искала само да докаже, че не е претенциозната милионерска щерка, за каквато всички я смятат, научи HotArena.net.

 

Вечерта, след отпадането й от шоуто, е прекарала с майка си, а баща й е бил извън София. Заради честите пътувания на Николай Гигов, само родителката й е следяла участието й в шоуто. Резултатът е, че е много горда от представянето на наследницата си.

 

Изолацията не е повлияла добре на Ели и затова тя е искала да излезе по-рано. От друга страна споделя в интервю за в. „Всеки ден“, че би повторила преживяването и отново би влязла в подобен формат за нови 2 месеца.

 

Чувството за нея, да бъдеш в изкуствена среда, която налага да се държиш естествено, е неописуемо. В живота нямала как по друг начин как да преживее такова предизвикателство и затова се радва, че е участвала в такъв експеримент.

 

Гигова казва, че с Жени и Тачо ще запази контакт и извън Къщата. Били и съседи в „Бояна“. С другите, които желае да поддържа връзка са Уош и Влади Въргала. Би излязла да пие кафе с Албена Вулева, тъй като смята, че е добър човек, въпреки ролята, която си е избрала да играе. Но с майка й – Людмила Захажаева – не иска да има повече допирни точки.

 

Ели се е подложила на една единствена корекция и тя е на бюста: „Бюстът ми бе прекалено голям за моето малко тяло, стоеше несъразмерно, създаваше ми проблеми от рода на болки в гръбначния стълб и прецених, че не ми отиват толкова големи гърди, заради което ги намалих“.

 

Телевизията е голямата любов на Гигова и плановете й са свързани с нея. Не желае да ги сподели, но е категорична, че ще се развива в България. Няма да се занимава и с политика, но заяви, че това е възможно да се случи в много по-късен етап, ако съдбата реши.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени