Галена: Намалявам участията до минимум, време е за ВТОРО дете! (Обидена е на Ивана+ОЩЕ истории)

06 Август 2014, 11:58


Една от най-актуалните поп фолк певици – Галена, най-накрая се оплака, че вече е изморена от непрестанните пътувания по градовете, в които провежда участията си, научи HotArena.net.

 

Досега тя успяваше да преглъща злобните хорски приказки по свой адрес, но умората е изиграла лоша шега на психиката й. Галка е станала по-ранима и вече взима насериозно всичко лошо, казано за нея. Усетила е, че това ще повлияе зле на отношенията й с Галин.

 

Единственото решение, което в момента й е хрумнало, е да намали участията си. Така тя ще почива повече и ще има време за най-важното – семейството.

 

Тя няма да спре да бъде продуктивна в жанра, но все пак твърдо е решена да има второ дете от съпруга си, за което е нужно време и спокойствие, пише сп. „Story”.

 

За нея едно раждане не може да е причина за заздравяване на отношения, тъй като след него, майката дава вниманието си само на бебето, не толкова на мъжа до себе си.

 

Споделя, че често благодари на Господ, че я е срещнал с такъв човек като Галин. От самото начало той е бил наясно тя колко обича работата си и за миг не й е казал да спре да пее и да си стои вкъщи.

 

Проблем във връзката им са били някои навици на вафления бос – обичал през седмицата да си пийка с приятели. Въпреки че пиянството му не било лошо, Галена не искала да си представи той на другия ден да е неадекватен за работа.

 

Галин е променил това и сега излиза само в петък или събота.

 

Често е упреквана, че тя самата пие доста на участия. Но отсича, че не си позволява повече от 100 г. концентрат. Може повече само когато е с мъжа си.

 

Галена е обидена от изказването на Ивана, че фолкът в момента е пълен с еднодневки и е залитнал и е станал по-комерсиален от всякога. Според по-младата изпълнителка – едно време е било много по-лесно да направиш песен, и с цялото си уважение към гранд дамата, не е съгласна изобщо с нея.

 

Отрича, че с Галин са го направили в ресторант във Велико Търново и добавя, че тя доста го е мотала, докато станат двойка – близо 2-3 месеца са говорили само по телефон.

 

Въпреки че често е определяна като надута, всъщност на Галка й липсвало самочувствие в реалния живот. Уверена е само на сцената.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени