Георги Илиев пребил Тодор Славков (Подробности)

20 Ноември 2014, 15:00


Един от най-колоритните образи в стартиралия в сряда нов сезон на „Биг Брадър Ол Старс” – Тодор Славков е ял тупаниците на Жоро Илиев, незавсимо, че не е наследник на случайни хора, а на Батето и Тодор Живков, научи HotArena.net.

 

Столичният бохем е имал нещастието да опита от шамарите на Георги Илиев. Според легендата, предаване от уста на уста години наред, повод за драката помежду им станала чалга дивата Глория. Не е тайна, че една от пионерките в лекия жанр навремето е била голямата слабост на Главния, като дори се мълви, че заради него е стигнала до  развод със съпруга си Илия Загоров, описва в. „Уикенд“.

 

Глория обаче била на сърце не само на Илиев, но и на Малък Тошко. В един момент внукът на Тато станал ужасно досаден в ухажването и русенката набързо решила проблема. Докладвала на Главния, че Славков я притеснява. Според преданията босът на „ВИС 2” изнесъл показна акция в несъществуващия отдавна „НАЙ клуб” какво се случва с всеки мераклия, пожелал личната му държанка. Тошко бил грозно пребит пред цялото заведение. 

 

След мелето, се наложило Батето да отиде на крака при Главния, за да му иска прошка за копнежа на сина си по Глория. Тошко получил опрощение от висаджията, но има версия, че поискал нещо в замяна. По онова време Илиев се изживяше като футболен бос в „Локомотив”, а цената да остави на мира Тошко била Пловдивското „Юве” да се окичи със златните медали в „А” група.

 

Както и в крайна сметка са случва – година преди екзекуцията на Главния през 2005 г. „смърфовете” триумфираха с единствената в клубната си история шампионска титла.

 

Версията на самия Тошко за шамарите от Георги Илиев обаче е далеч по-различна от горната. За боя признава, но не и, че причината се казва Глория. „И не беше в „НАЙ Клуб”, а в „Домби”. С Жоро бяхме на един от хилядите ни общи запои. Уговоряхме се да се месим в друго заведение. Той настоя да вземем с нас някакви много грозни девойки.

 

Аз бях пиян, даже на пияно ги различих, че са големи урунгели. Сопнах му се, че щом ги харесва е луд. Той ме чу много добре, но отново ме попита какво му казвам. При което аз натъртих с по-висок тон: „Абе, ти луд ли си?”. Жоро не обичаше някой да му се противи и да не е съгласен с него, затова моят въпрос му дойде в повече и скочи да ме бие”, твърди новият обитател на „Образцов дом”.

 

Илиев ударил два шамара на Тошко, а като видяли, че шефът му скача на бой, главорезите му го последвали. Върху Малък Тошко наскачали десетина души, завлекли го пред тоалетните, където едва се озаптили навреме.

 

Тодор Славков влезе за втори път в Къщата на „Биг Брадър”, след като участва в един от предишните сезони за ВИП-ове. По негово време Батето все още беше жив.

 

Футболният функционер бил против синът му да участва в експеримента, за да не излага фамилията, но когато видял, че няма да го убеди, като изпечен тарикат, видял две и двеста, му дал ценен съвет: „Парите им ги вземи преди за влезеш. После се завии с едно одеяло, спи и лентяйствай денонощно, че да не изгонят първи”. Това ми заръча”, спомня си Тошко.

 

Планът на Батето не сработил и синът му се задържа доста дълго в риалити формата. Толкова дълго, че изолиран без жена, да си посегне сам. „Аз най-редовно мастурбирах. Да не кажа, че заедно с Део бяхме най-активните на база еротични спомени и фантазии. После си коментирахме помежду си”, признава новият-стар риалити герой.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени