Андреа излиза на ринга с Кобрата (Не е за вярване какво се готви да направи, ВИЖТЕ)

Единствено HotArena се сдоби с информацията, че Андреа ще излезе на ринга заедно с Кубрат Пулев на двубоя му с Кличко. Нещо повече – певицата готви изненада за всички присъстващи на срещата!

https://hotarena.net/laifstail/andrea-izliza-na-ringa-s-kobrata-ne-e-za-vqrvane-kakvo-se-gotvi-da-napravi-vijte HotArena.net
Андреа излиза на ринга с Кобрата (Не е за вярване какво се готви да направи, ВИЖТЕ)

Единствено HotArena се сдоби с информацията, че Андреа ще излезе на ринга заедно с Кубрат Пулев на двубоя му с Кличко. Нещо повече – певицата готви изненада за всички присъстващи на срещата!

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Единствено <strong>HotArena</strong> се сдоби с информацията, че Андреа ще излезе на ринга заедно с Кубрат Пулев на двубоя му с Кличко. Нещо повече &ndash; певицата готви изненада за всички присъстващи на срещата!</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Източник издаде, че русокоската ще бъде на ринга, за да прави това, с което си изкарва хляба &ndash; да пее. И не какво да е, а българският химн.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Организаторите на дългоочаквания от цял сват мач са решили, че на среща с големци като Кобрата и Кличко не може тече химн просто като мелодия, а трябва да се изпълнява на живо.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Сметнали, че най-подходящият човек, който да представи или по-точно да изпее българския, е именно дългогодишната любов на Пулев &ndash; Андреа.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">На помощ ще й се притече оперният певец - Калуди Калудов.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"> <br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дали ще се справи със задачата &ndash; предстои да видим, но със сигурност блондинката ще даде максимума от себе си.</span></p>

2 Коментара

an

преди 9 години

ne e vqrno

Коментирай

Майничката

преди 9 години

Хохохо ..тя тази НЕ може да пее изобщо!Никакви гласови възможности няма хайвана и според мен само ще се изложи и барабар с това и нас ще изложи...толкова изпълнители има ,които биха изпяли Химна в ПЪТИ по-добре от тази никаквица андреа..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.