Анн Джи след обидата към Преслава: Бирмата е ЖЕНКАР! (+Виж какво каза още и за двамата)

Бирмата и R&B певицата Анн Джи се познавали от дълго време и тя твърди, че той доста обича да флиртува с мацки, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/ann-dji-sled-obidata-kym-preslava-birmata-e-jenkar-vij-kakvo-kaza-oshte-i-za-dvamata HotArena.net
Анн Джи след обидата към Преслава: Бирмата е ЖЕНКАР! (+Виж какво каза още и за двамата)

Бирмата и R&B певицата Анн Джи се познавали от дълго време и тя твърди, че той доста обича да флиртува с мацки, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бирмата и R&amp;B певицата Анн Джи се познавали от дълго време и тя твърди, че той доста обича да флиртува с мацки, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Познавам го от много години. Той обича да флиртува с жени, но никога не сме имали нещо общо и е нелепо да ме спрягат за негова любовница&ldquo;, заяви изпълнителката пред в. &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фитнес моделката бе въвлечена в клюките, че е интимна с Жоро Станоев, след като обиди бившата му Преслава в новата си песен.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Според слуховете парчето възпявало именно чалгаджийката и драстичното й отслабване с помощта на забранени вещества.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;В песента пея за различни типове хора, които ни заобикалят ежедневно и особено във ВИП средите, но не визирам конкретно никого. Харесвам Преслава, но е факт, че жени, които не са стъпвали във фитнеса, изведнъж отслабнаха и на всички е ясно как се случва това&ldquo;, споделя още Анн Джи.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Певицата споделя още, че ако трябва да избира, би избрала да е с Фики Стораро, отколкото с Бирмата. &bdquo;Не ходя с мъже за пари, не харесвам подобни връзки. Падам си по красавци като бившия ми Киро Скалата и не съм способна на компромиси&ldquo;, категорична е блондинката.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.