Бизнесдамата Ваня Червенкова обикаля Тибет (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/biznesdamata-vanya-chervenkova-obikalya-tibet-snimki HotArena.net
Бизнесдамата Ваня Червенкова обикаля Тибет (СНИМКИ)

Тя пристигна в автономния регион преди седмица, като сподели със своите последователи в Инстаграм цялото си пътешествие до свещената земя.

Пътуването й започна с полети до Истанбул през Санкт Петербург и към Азия.

„Ще започна отначало, въпреки че ми е трудно с нета. Ползвам електронна СИМ карта и връзката е сложна. В рамките на половин месец ще ви запозная с древната тибетска култура, едновременно правя от вчера аклиматизация, денем радиален трекинг и качване по най-древните манастири на 4 религии тук. Не можех досега да споделя, че идвам тук, защото съм с виза за Китай, които изобщо не разрешават стъпването на европейци тук. Тибет се охранява много сериозно от китайското правителство, над страната не прелитат никакви самолети с изключение до столицата Лхаса. Важното е, че вече съм тук“, написа в едни от първите си сторите Ваня.

През целия си престой там Червенкова се аклиматизира заради високата надморска височина, пише "Телеграф".

Показа, че като е кацнала в Лхаса на летището, то е било на 3622 м. От последните й сторита става ясно, че Ваня е посетила много манастири и свещени места, които са били забранени за снимки, но въпреки това тя си е направила за спомен. Бизнесдамата показа молитвата на монасите и свещеното езеро Ямдрок - тсо, което се намира на 8124 м надморска височина и откъдето започва реалното изкачване на Кайлас - планината, наричана Пътят към небето, едно от най-енергийните места на света.

8 Коментара

Ana

преди 3 седмици

Я пак за езерото Ямдрок,на колко метра височина е? Аз защо знам да е на 4440м?От кога се премести това езеро?

Коментирай

gabi

преди 3 седмици

каква фадрома беше в лицето, бая е играл скалпела и диетите. Като цяло браво.

Коментирай

еСтет

преди 3 седмици

Като отиде на Антарктида и пингвините я видяха на живо, веднага отлетяха към Тибет. Там от Ламата и ще получат духовни наставления как да се върнат на ледения континент. Но ще трябва да побързат, защото ТЯ вече е в Тибет. Иначе пак трябва да летят, а те никога не са могли да летят.

Коментирай

наблюдател

преди 3 седмици

Сега и будистките монаси ще отлетят от Тибет, както пингвините от Антарктида.

Коментирай

мали

преди 3 седмици

Уж много вярваща , а не се съобеазява с канонитв на монасите да не снима, а си действа като хитро , нагло българче . Иначe защо е била хиляди километри, като не може да се изфука

Коментирай

Сако

преди 3 седмици

Закривай!

Коментирай

Ani

преди 3 седмици

да погледа малко тибетски монаси педофили. Далай обича да целува малки момченца по устата( скандал по новините го даваха) ама важното,че тя ще се зареди духовно....поне ще подиша чист планински въздух,все е нещо.

Коментирай

Мира

преди 2 седмици

До Ани, вие присъствалили сте на това, което пишете!?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.