Бизнесмен разкри: Преслава ми поиска 7 бона за една вечер, а се ИЗЛОЖИ! (Целият разказ)

Скандална история стигна до ушите на HotArena.net. Фолк певицата Преслава се оказа доста по-различна от представите на феновете си. За обратната страна на монетата разказа в сигнал до Горещата арена бизнесмен, имал вземане-даване с певицата.

https://hotarena.net/laifstail/biznesmen-razkri-preslava-mi-poiska-7-bona-za-edna-vecher-a-se-izloji-celiqt-razkaz HotArena.net
Бизнесмен разкри: Преслава ми поиска 7 бона за една вечер, а се ИЗЛОЖИ! (Целият разказ)

Скандална история стигна до ушите на HotArena.net. Фолк певицата Преслава се оказа доста по-различна от представите на феновете си. За обратната страна на монетата разказа в сигнал до Горещата арена бизнесмен, имал вземане-даване с певицата.

Читателски сигнал

 

Скандална история стигна до ушите на HotArena.net. Фолк певицата Преслава се оказа доста по-различна от представите на феновете си.

 

За обратната страна на монетата разказа в сигнал до Горещата арена бизнесмен, имал вземане-даване с певицата.

 

Той е собственик на заведение, което по думите му се е отказало завинаги от услугите на Преслава. И не само защото Гърло номер 1 взима рекорден хонорар от 7 бона, а защото не си ги заслужава.

 

 „Имаше едно участие досега и го отложихме поради причината, че не я харесахме. Просто не можа да вдигне хората, не можа да ги забавлява, хитова изпълнителка, красива жена много, но просто вече не прави купон. Аз я отложих лично. Имаме други изпълнители, които правят купон и забавляват хората. Софи Маринова заради това я поканих.

 

Цената й е 7 хиляди лева. За два часа пеене. Излиза два пъти по 45 минути. Затова не я искам повече в заведението ми. Тя е студена, не се отпуска и не вдига хората, не заради друго. За да избия парите от нея, трябва да влязат поне 700 души в заведението ми, а последния път имаше едва 200“, разкрива кръчмарят.

 

 

3 Коментара

НИКИ

преди 9 години

сЛУШАЙ КАКВО ВИ КАЗВАМ , ТУК НЕ ПИШЕТЕ ЗА КУРВИ

Коментирай

лъжи и пак лъжи

преди 9 години

Как като е имала едно участие и го е отложил, знае , че не прави купон?? Май някой си поръчва статии... Как не пишат за Цветелина Янева никога??Май нейния не дава да се пише нищо за нея... Относно другия коментар, като не искаш да четеш за курви, или прочети някоя книга,или си пусни новините...не да четеш клюкарски сайтове! Смешко.

Коментирай

Пайнер

преди 9 години

Тази публикация, която циркулира от няколко дни вече беше заклееймена като клеветническа и неверна. Не знам защо непрекъснато се размножава. Eто и официалната позиция на Пайнер по въпроса: Преди няколко дни в регионален бургаски сайт се появи публикация относно отменено участие на Преслава. На следващия ден публикацията бе преразказана в столичен всекидневник, а ден по-късно и столичен сайт се “развихри” по случая. Ако първите две публикации представят по-скоро търговски конфликт между две заведения със сходни имена, то третата публикация тенденциозно и злонамерено използва името на Преслава. Музикална компания “Пайнер” няма да остави без отговор опитите да се очернят името и професионалните качества на една от водещите певици на компанията. За да изясним каква е истината за този случай, се свързахме с господин Георги Найденов, който е реален собственик на “Каручкатъ” в Слънчев бряг, а не митичен руснак, както се посочва в първите публикации. Оказа се, че никой до този момент не е говорил лично с него и той не е правил изявления пред никакви медии. Всички “цитати”, в третата публикация, са пълна измислица на авторката. Георги Найденов посочва като единствена причина за отменените няколко участия лошото време и поредицата дъждовни дни, довели до по-слаба посещаемост. При отмяната на това участие, в заведението му не е пял друг изпълнител, още повече от друга музикална компания. За задоволството си от работата с Преслава и с другите изпълнители на музикална компания “Пайнер”, господин Найденов посочва програмата за гостуване на изпълнители в своите заведения в Слънчев бряг, Приморско и Созопол, където Преслава е канена още няколко пъти до края на сезона, а до нея са другите водещи имена от каталога на “Пайнер”. Името Преслава вече 10 години е гаранция за качество и най-висок професионализъм, което се знае прекрасно от всички и за което говори обичта на десетките хиляди почитатели на нейния талант. \"Пайнер\" 00Д

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.