БОМБА в HotArena! Ето я Розали, родила деца на Кубрат Пулев! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ И РАЗКРИТИЯ

https://hotarena.net/laifstail/bomba-v-hotarena-eto-ya-rozali-rodila-deca-na-kubrat-pulev-ekskluzivni-snimki-i-razkritiya HotArena.net
БОМБА в HotArena! Ето я Розали, родила деца на Кубрат Пулев! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ И РАЗКРИТИЯ

С ексклузивни снимки на Розали Петрова – жената, родила деца на Кубрат Пулев, се сдоби HotArena. Макар че има две деца от нея – Христина и Спартак, Кобрата така и не осветли връзката си с мистериозната мургавелка. А през пролетта на миналата година тръгна и слух, че чакат близнаци.

Защо боксьор № 1 на България толкова упорито крие жената до себе си и защо нямат брак, питат се всички. Според наши източници, миналото на Розали е една от причините Кобрата да не изтъква връзката си с нея така, както правеше през годините с Андреа.

Оказва се, че преди да срещне боксьора, Розали е демонстрирала изключително висок стандарт на живот, личи и от снимките, с които се сдобихме. Финансовите разхищения далеч не били подсигурявани от работата й като брокер, а благодарение богат 60-годишен любовник.

Престои в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на Turkish Airlines са само част от луксозните преживявания на Розали, преди да срещне Кобрата.

Богатият благодетел обаче почива, а Петрова оплита в мрежите си Кубрат. Още от самото начало връзката му с мургавата дама със съмнителен етнос стои в сянка. Дори след като му народи всичката челяд, шампионът все още не смее да се покаже публично с майката на децата си. Дали е от срам заради външния й вид или от миналото й, можем да гадаем…

 

5 Коментара

Грозно, Андрейка

преди 1 месец

Хахаха, не познавам тази жена и не се интересувам нито от Кубрат Пулев, но статията си личи, че е злобно написана от някоя вече изперкала и злобна жена. Всичкото това плюене вреди и петни само името на бившата. Как тази Андреа не го прежали този Кубрат, да не му е златен …, грозна работа. А тази Розали си има правото, каквото ще да е правила или с когото иска да е. Аз мисля, че Кубрат я пази нея и децата си от лудата Андреа, никой не го е срам от майката на децата му, но това тъпата Андреа няма как да го знае, защото никой не желае деца с нея.

Коментирай

Бай Пешо

преди 1 месец

Мангал, мангаааллл!!! Абсолютен мангал е тая!Ко няма да я крие!!!

Коментирай

Tufy

преди 1 месец

Това толкова мирише на Андреа, че няма накъде. Никой не вярва, че се е хванала с турчина. От снимките й с него лъха само на измишльотина. С това си поведение скоро няма да има истинска и смислена връзка. Добре че Кубрат си гледа живота и не й обръща внимание.

Коментирай

Лвле

преди 1 месец

Прилича на мейзер малко , а Андреа жалко че не виждаше истината за кубрат години наред- подъл и нагъл. То за това не може да го прежали. 13 години си е живяла в нейн филм. Такива като него безочието им изяжда главата един ден

Коментирай

tickar300

преди 1 месец

Това Анита Мейзер ли е???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.