Деян Донков спал с жената на топ мутра! За малко да го убият!

На косъм от смъртната присъда се разминал Деян Донков покрай връзката си с жената на топ мутра в София, научи HotArena.net. Актьорът се забъркал в толкова опасна афера, че само находчивостта и талантът му спасили кожата.

https://hotarena.net/laifstail/deqn-donkov-spal-s-jenata-na-top-mutra-za-malko-da-go-ubiqt HotArena.net
Деян Донков спал с жената на топ мутра! За малко да го убият!

На косъм от смъртната присъда се разминал Деян Донков покрай връзката си с жената на топ мутра в София, научи HotArena.net. Актьорът се забъркал в толкова опасна афера, че само находчивостта и талантът му спасили кожата.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">На косъм от смъртната присъда се разминал Деян Донков покрай връзката си с жената на топ мутра в София, научи <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Актьорът се забъркал в толкова опасна афера, че само находчивостта и талантът му спасили кожата.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Екшънът се разиграл преди години, още когато Донков учил в НАТФИЗ. Актьорът тъкмо се разделил с майката на детето си Анастасия Ингилизова и тръгнал по жени.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">В провинцията се запознава с отракана дама, по-голяма от него и силно хлътва. Красавицата също била от София и когато двамата се върнали в столицата, романсът им продължил с пълна сила, писа &bdquo;Уикенд&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Започнахме да се срещаме и тях. Мъжът й често отсъстваше, но веднъж за &bdquo;късмет&ldquo; се прибра ненадейно, докато бях у тях. Трябваше да реагирам бързо, преди да ме пребие&ldquo;, спомня си Деян Донков.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Тогава му хрумва да се прави на гей. Проявява завидно актьорско майсторство и започва да чупи китки, обяснявайки, че с жена му са просто &bdquo;приятелки&ldquo;. Мутрата се хваща на въдицата и дори му се извинява за заплахите. &bdquo;Щеше да ме очисти, ако знаеше, че съм любовник на жена му&ldquo;, клати глава Донков, когато разказва куриоза пред приятели.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">По-късно с мутресата се разделят, а мъжът й е убит. Оттогава обаче на Донков му се носи слава на хомосексуалист.</span></p>

1 Коментара

ico

преди 11 години

Абе незнам с какви жени спи,ама едно е сигурно че спи с чашката и с марихуаната повече от колкото с Радината,не че тя му отстъпва...абсолютни пияници,иначе не спира да се дуе какъв велик артист и колко имал зад гърба си.Радината няма нужда от коментар-не наиграло се курве.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.