Деси Ризова бедства за ЧНГ (Репортерката залюби областен управител)

Избраната за репортер №1 на Би Ти Ви и жена на годината Деси Ризова остана без Нова година. Журналистката прекара нощта на 31 декември срещу 1 януари на летището в Рим, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/desi-rizova-bedstva-za-chng-reporterkata-zalubi-oblasten-upravitel HotArena.net
Деси Ризова бедства за ЧНГ (Репортерката залюби областен управител)

Избраната за репортер №1 на Би Ти Ви и жена на годината Деси Ризова остана без Нова година. Журналистката прекара нощта на 31 декември срещу 1 януари на летището в Рим, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Избраната за репортер №1 на Би Ти Ви и жена на годината Деси Ризова остана без Нова година. Журналистката прекара нощта на 31 декември срещу 1 януари на летището в Рим, узна <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Толкова гадно не ми е било отдавна. Не мога да си дойда, нямам багаж и изобщо&hellip;&rdquo;, осведоми тя познатите си във фейсбук от аерогарата. След което шефът й Венелин Петков се включи от София в чата и се зае да я успокоява, пише &bdquo;Уикенд&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Супер-Деси, съжалявам, че не успяхме да ви върнем за Новата година. Обещавам да ви се реванширам. Благодаря за всичко, което направи и правиш. Ти си страхотна!&rdquo;, написа началникът.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Ризова бе в Италия в края на 2014-а, за да отразява трагедията с ферибота &bdquo;Норман Атлантик&rdquo;. По план тя трябваше да се върне у нас за ЧНГ, но не стана така. Топ репортерката стъпи на родна земя чак на 1 януари, умряла за сън.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Ден след завръщането си Би Ти Ви звездата отпраши на кратка ваканция в Кърджалийско &ndash; избирателния район на приятеля й Трендафил Величков. Последният отскоро е областен управител на Пазарджик от квотата на АБВ.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Докато Ризова страдаше на летището в Рим, любимият й не преставаше да я окуражава във фейсбук. &bdquo;И хубави неща имаше зад граница през 2014-а, чакам да си дойдеш и да започваме 2015-а&rdquo;, пишеше политикът в социалната мрежа и постваше снимки, на които с изгората му са щастливи заедно.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.