Джигитката Катрин изплака: Безработна съм и нямам пари за гаранцията (Лъснаха разкрития за миската)

https://hotarena.net/laifstail/dzhigitkata-katrin-izplaka-bezrabotna-sam-i-nyamam-pari-za-garanciyata-lasnaha-razkritiya-za-miskata HotArena.net
Джигитката Катрин изплака: Безработна съм и нямам пари за гаранцията (Лъснаха разкрития за миската)

Джигитката Катрин Йорданова, която бе арестувана заради шофиране след употреба на дрога и превишена скорост, изплака, че няма пари да си плати гаранцията. Тя бе освободена срещу 5000 лв., които обжалва, тъй като няма средства. Плеймейтката се оказа безработна и тъй като няма нищо на свое име, ще бъде трудно да й удържат глобите.

Катрин живее през по-голямата част от времето в Германия, където не работи, а разчита на издръжката от родителите си, които имат транспортна фирма. Оказва се, че силиконката няма нищо на свое име, а прословутият Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217 е на приятел.

В същото време Катрин демонстрира висок стандарт на живот в социалните мрежи и престоят зад решетките се е отразил зле на психиката й. Тя се жалва пред медиите, че в ареста е било ужасно – не като в 5-звездните хотели, в които е свикнала да отсяда по принцип, пише Intrigi.bg.

Оказва се и че Йорданова не е носителка на титлата „Мис Силикон“. Тя се е явила на конкурса преди 3 години, но е спечелила утешителна награда „Мис Силикон Естетик“, разкри организаторката на конкурса Мариана Маринова.

В мрежата пък Катрин се представя и като Мис Плеймейт 2020, но победителката в конкурса за тази година е 31-годишната Ева Славова от София.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.