Галена прекъсна участие, за да удари една освежителна линия (Ето и последната й изцепка)

Фолк певицата Галена буквално е втрещила феновете си на едно от последните си участия. Фурията била във видимо нетрезво състояние, но не след употребата на алкохол, а на други опиати, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/galena-prekysna-uchastie-za-da-udari-edna-osvejitelna-liniq-eto-i-poslednata-i-izcepka HotArena.net
Галена прекъсна участие, за да удари една освежителна линия (Ето и последната й изцепка)

Фолк певицата Галена буквално е втрещила феновете си на едно от последните си участия. Фурията била във видимо нетрезво състояние, но не след употребата на алкохол, а на други опиати, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Галена буквално е втрещила феновете си на едно от последните си участия. Фурията била във видимо нетрезво състояние, но не след употребата на алкохол, а на други опиати, узна <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Пайнерката имала музикално представление във варненски клуб. Закъсняла почти с час, а когато благоволила да излезе на сцената, не се е извинила на гостите в заведението.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Ситуацията станала още по-нелепа, когато Галена изпяла един от хитовете си и се провикнала на микрофона, че спешно трябва да посети тоалетната, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">След 10-минутно висене в клозета, певицата се появила отново на сцената, само че залитайки. От устата й бълвали всякакви нецензурни думи, с което допълнително шокирала тълпата пред себе си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;От километри си личеше, че нещо с нея не е наред. Подобно поведение не сме виждали или очаквали никога. Не стига, че висяхме да я чакаме толкова време, а и да се появява надрусана. Изключително сме разочаровани, а ни беше любимка&ldquo;, споделят клиенти, станали свидетели на излагацията на Галка.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Според злите езици изпълнителката отдавна опира до забранените субстанции, тъй като без тях не биха я издържали краката толкова време да пее на сцената. Плюс това имала навик да се налива с уиски на концерти, но благодарение на другото, не я хващало.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.