Искат 4 бона ОТКУП от Глория! (Подробности)

Хората, откраднали кучето на Глория, нарочно бавят искането на парите, за да получат по-голяма сума, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/iskat-4-bona-otkup-ot-gloriq-podrobnosti HotArena.net
Искат 4 бона ОТКУП от Глория! (Подробности)

Хората, откраднали кучето на Глория, нарочно бавят искането на парите, за да получат по-голяма сума, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Хората, откраднали кучето на Глория, нарочно бавят искането на парите, за да получат по-голяма сума, научи <strong>HotArena.net</strong><strong>.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк звездата е в тежка депресия, както и дъщеря й, защото пети ден никой не се е обадил да даде информация или да иска пари за изчезналия й домашен любимец на име Принц, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Певицата обещава високо възнаграждение, но въпреки това никой не се обажда. На дадените телефони за връзка любезно отговаря зълвата на Глория, в очакване някой да й съобщи добра новина. Пред ,,Всеки ден&ldquo; тя заявки, че ,,явно някой не иска кучето да бъде намерено&ldquo; и потвърди, че абсолютно никой не е звънял, за да даде информация за животното.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Дъщерята на Глория Симона се разхождала с породистия шпиц на &bdquo;Какао бийч&ldquo; в Слънчев бряг, когато той изчезнал от погледа й. След няколко часа усилено търсене тя разлепя снимки на домашния си любимец из целия курорт, но до момента няма резултат от това.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Наистина случаите напоследък зачестиха. Често самите стопани обявяват награда за изгубеното куче, с което значително улесняват крадците&ldquo;, коментираха от полицията. От няколко години е налице т.нар. ,кучешка мафия, която краде породисти четириноги и впоследствие иска откупи от стопаните им. За връщането им бандитите прибират суми от 1000 до 4000 лв.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Това е най-нерисковият метод за изнудване, защото не носят наказателна отговорност. Кражбата на кола или отвличане на известни богаташи или децата им е далеч по-опасно и трудно. Поради тази причина все повече бандити се ориентират към този ,,бизнес&ldquo;, разкриват запознати. При случай на отвлечено куче полицията може да помогне само когато се докаже собственост върху животното, разкриват вече препатили стопани.</span></p>

3 Коментара

Емна

преди 9 години

какво грозно чело.Огромно.Несъразмерна глава.Остра брада.....

Коментирай

До Емна

преди 9 години

За кучето ли став дума,хихихиии,в статията се пише за Принц,кучето на Глория,кого визираш,моля.

Коментирай

Диана

преди 9 години

И за кучето и за стопанката.И двамата са грозни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.