Ивана хартиса без мъж и осъзна причината: Отблъсквам мъжете! (+Още интересни факти)

Фолк любимката на няколко поколения – Ивана, ще бъде гост в таблоида на Николета Лозанова -„Папараци“ тази неделя. Изпълнителката ще бъде подложена на разпит от журналистката Маргарита Михнева, която пък ще дебютира в провеждането на светско интервю, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/ivana-hartisa-bez-myj-i-osyzna-prichinata-otblyskvam-myjete-oshte-interesni-fakti HotArena.net
Ивана хартиса без мъж и осъзна причината: Отблъсквам мъжете! (+Още интересни факти)

Фолк любимката на няколко поколения – Ивана, ще бъде гост в таблоида на Николета Лозанова -„Папараци“ тази неделя. Изпълнителката ще бъде подложена на разпит от журналистката Маргарита Михнева, която пък ще дебютира в провеждането на светско интервю, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк любимката на няколко поколения &ndash; Ивана, ще бъде гост в таблоида на Николета Лозанова -&bdquo;Папараци&ldquo; тази неделя. Изпълнителката ще бъде подложена на разпит от журналистката Маргарита Михнева, която пък ще дебютира в провеждането на светско интервю, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Не е случаен фактът, че именно Михнева е избрана да интервюира певицата. Двете дами имат много сходни съдби - напуснали са мъжете си и се справят съвсем сами с отглеждането на дъщерите си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">И Маргарита, и Ивана напълно осъзнава защо няма половинка до себе си. Причината дължат на силните си характери, които, според тях, отблъскват мъжете. Липсата на спътник в живота им в никакъв случай обаче не ги кара да се чувстват самотни.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Когато са били деца, журналистката и изпълнителката свирили на акордеони, но не по собствено желание, а по настояване на родителите им.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">След 40 години усърдна работа в телевизията, Михнева за пръв път провежда светско интервю. Тя си позволи да смени имиджа само и единствено за &bdquo;Папараци&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк звездата пък ще подхване политически теми и ще сподели тезата си защо политиците вече нямат нужда от фолк певиците.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Още много любопитни факти около Маргарита, и най-вече около Ивана, може да научите от самите тях в неделя от 22:30 часа по bTV.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.