Жени призна, че говори с духа на баща си (Наследила е бохемския му характер)

Жени Калканджиева сама признава, че разговаря с духа на баща си. Той почина преди десетина години, но за нея той все още е жив и често тя води разговори на ум с душата му, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/jeni-prizna-che-govori-s-duha-na-bashta-si-nasledila-e-bohemskiq-mu-harakter HotArena.net
Жени призна, че говори с духа на баща си (Наследила е бохемския му характер)

Жени Калканджиева сама признава, че разговаря с духа на баща си. Той почина преди десетина години, но за нея той все още е жив и често тя води разговори на ум с душата му, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Жени Калканджиева сама признава, че разговаря с духа на баща си. Той почина преди десетина години, но за нея той все още е жив и често тя води разговори на ум с душата му, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Малцина знаят нещо повече за родителите на Шестата в света по красота. Баща й Георги умира малко преди тя да вдигне сватба със съпруга си Тачо. Именно заради това момичето на татко решава да кръсти първородната си рожба на него.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Наследила съм&nbsp; много черти от баща си. Именно заради него харесвам бохемския начин на живот &ndash; забавленията, приятелите, музиката&rdquo;, философства Калканджиева, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Споделя, че няма да забрави партито, което татко й Георги организирал по случай успехът й на &bdquo;Мис свят&rdquo; през 1995 г. Въпреки гладните години семейството на брюнетката извадило всичките си спестени пари, за да почерпят близки и познати за успеха на красивата им щерка. В ония трудни години фамилията разляла по чашите над 50 литра марково уиски за здравето на Жени.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;За мен татко не е мъртъв. Когато е Задушница никога не ходя на гробищата, тъй като не искам да се бутам с всички опечалени, а и не чакам повод, за да се сетя, че имам починал баща. Най-често отивам сама на гробищата, паля му свещ и си разказвам всичко, което ми е на душата &ndash; и хубавото, и лошото. И плача, и се смея. Говоря си с него винаги, знам, че душата му е някъде около мен&rdquo;, разказва Калканджиева.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.