Какво пожертва Мария заради парите? (Ето пълния ОТЧЕТ)

Фолк миньончето Мария тотално заряза мечтите си и предишните стремежи, в името на финансовото състояние, което й идва даром, без да се труди за него, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/kakvo-pojertva-mariq-zaradi-parite-eto-pylniq-otchet HotArena.net
Какво пожертва Мария заради парите? (Ето пълния ОТЧЕТ)

Фолк миньончето Мария тотално заряза мечтите си и предишните стремежи, в името на финансовото състояние, което й идва даром, без да се труди за него, узна HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолк миньончето Мария тотално заряза мечтите си и предишните стремежи, в името на финансовото състояние, което й идва даром, без да се труди за него, узна <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Днес тя е неузнаваема. И това има цена. Певицата е зарязала идеалите си, за да отговори на претенциите и изискванията на Гущеров и семейството му, разказват нейни близки.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Християн е възпитан и образован и нали се сещате, че не може да си позволи някоя кифла да цапа имиджа му с просташките си циркове и маниери.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Затова Мария заряза пошлото облекло и промени стила си, добави нови думи в речника си и като цяло стана по-малко скандална, пише сп. &bdquo;Блясък&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Изпълнителката не успя да завърши право, но откакто е с Гущеров изведнъж й дойде някаква жажда за знания. Говори се, че тази есен ще запише психология.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че медийно се спекулира, че причината да не ходи на участия, е забрана, идваща от Християн. Мара обаче друго казва в свои интервюта.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Решението да спре да обикаля кръчмите било лично нейно. Искала да има повече време за малката Марая.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

2 Коментара

jeni

преди 9 години

zashto pishete podigravatelno za tezi koito izkat da uchat i da poluchat obrazovaniea ne se podigravate na tezi koito ne izkat? ne e vajno kakva e bila, a kakva e i kava shte stane. vajno e horata da se razvivat

Коментирай

££7

преди 9 години

Права си Жени,ама само за тези,които наистина искат да се образоват!С Мария,за съжаление май не е така! ...за да отговори на претенциите и изискванията на Гущеров и семейството му, разказват нейни близки. Това е,написано е много ясно!А не се впише в семейство Гущерови,а е аут....а после,накъде!Тя вече дори не е и певица,ако някога изобщо е била,де!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.