Какво става със силикона на Камелия? (СМУЩАВАЩА СНИМКА)

Нещо странно виси от деколтето на Камелия. Усп, това са гърдите й! Но защо изглеждат толкова смущаващо, чудим се от HotArena.net?!

https://hotarena.net/laifstail/kakvo-stava-sys-silikona-na-kameliq-smushtavashta-snimka HotArena.net
Какво става със силикона на Камелия? (СМУЩАВАЩА СНИМКА)

Нещо странно виси от деколтето на Камелия. Усп, това са гърдите й! Но защо изглеждат толкова смущаващо, чудим се от HotArena.net?!

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Нещо странно виси от деколтето на Камелия. Усп, това са гърдите й! Но защо изглеждат толкова смущаващо, чудим се от <strong>HotArena.net</strong>?!</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Изпълнителката публикува снимки от участието си в софийски клуб на личната си Фейсбук страница.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Мнителното око на Горещата Арена веднага забеляза, че нещо не е наред в деколтето на блондинката.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Едната й гърда е доста по-увиснала от другата. Дали пък и Камелия не е станала жертва на някой от пишман хирурзите, които слагат от евтиния опасен силикон?</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Със сигурност преди гърдите на певицата изглеждаха далеч по-апетитно, забеляза HotArena.net. Направихме сравнение и установихме, че Ками имаше доста по-стегнат бюст отсега.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Разбира се, може да е кофти ефект на сутиена.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Силно се надяваме всичко с гърдите на Камелия да е наред и да са живи и здрави, за да ни радва с още разголени снимки.</span></p>

4 Коментара

:-)

преди 11 години

kakvo mu e? super si e

Коментирай

Ми

преди 11 години

Старост-нарадост :)

Коментирай

Опа

преди 11 години

Чисто голи снимки на Камели тук tinyurl.com/kluki-bg

Коментирай

San

преди 11 години

Какво да става,притиснала е гръд в другото момиче,нещо чудно ли има чисто физически?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.