Кати и Кали се били за Жоро Илиев (Ябълката на раздора - коя да му стане любовница)

Чалга звездите Кали и Кати са стигали до женски бой коя да получи официални правомощия да се титулува като любовница на Георги Илиев, узна HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/kati-i-kali-se-bili-za-joro-iliev-qbylkata-na-razdora-koq-da-mu-stane-lubovnica HotArena.net
Кати и Кали се били за Жоро Илиев (Ябълката на раздора - коя да му стане любовница)

Чалга звездите Кали и Кати са стигали до женски бой коя да получи официални правомощия да се титулува като любовница на Георги Илиев, узна HotArena.net.

Чалга звездите Кали и Кати са стигали до женски бой коя да получи официални правомощия да се титулува като любовница на Георги Илиев, узна HotArena.net.

 

Двете певици преплели шпаги, след като изпълнителката на „Аз съм волна пеперуда” изместила колежката си, която пък като една доказана мъжкарана скочила да брани чепа на висаджийския главатар, пише „Уикенд“.

 

В миналия брой на в. „Уикенд” популярна от близкото минало чалга звезда направи потресаващи разкрития. А именно, че в началото на кариерата й в „Попското”, Кали е въртяла френска любов на бореца от Кюстендил, клекнала под масата му.

 

Свидетели на сценката с гриф „XXL” са били поне двайсет души – компанията му, охраната, а и случайни клиенти на несъществуващата от години механа, любимо място на Илиев за запои с наркотици и „кучки” по онова време. Покойният бос на ВИС-2 заплатил прещедро на певицата – няколко банкноти от по 100 долара.

 

С подобен извънреден труд, плюс хонорарите и бакшишите от „Попското”, Кали си жувачкала повече от охолно. Затова когато на хоризонта се появила Кати, дето се вика, не пуснала без бой „кокала”. Още повече, че кокалът бил с пари.

 

Двете баджаначки се засекли на рожден ден, на който били поканени да забавляват гостите. Организаторите определили първа на сцената да се качи Кати, но Кали не останала възхитена, че перхидролената дебютантка е избрана да открие програмата, вместо нея - вече поутвърдената като кръчмарска звезда.

 

Обърнала едва-две чашки, изпълнителката на „4-4-2” решила, че това е удобният момент да натрие носа на другата флейтистка на Жоро Илиев. Развилняла си и скочила на сваля перничанката от сцената. Три от мутрите в клуба обаче също рипнали и предотвратили зрелищния женски бой.

 

Научил за развоя на рождения ден, Георги Илиев се ядосал на Кали. Твърди се, че след този случай тотално я игнорирал. А тя, вече на трезво, за да излезе от конфузната ситуация, дала изявление, че е искала да смлати Кати заради фалшивото й и бездарно пеене. „Имах огромно желание тази „волна пеперуда” да кацне на юмрука ми.

 

Такъв полет щях да й изкарам, че после да не може да стане. Съвсем не я харесвах тази  „певица”, която ме изкарваше от равновесие с фалшивото си пеене”, опитала се да замаже изцепката си разжалваната любовница на Главния.

 

За разлика от Кали, която и до днес употира лансира своята версия, че с Жоро Илиев я е свързвала крепка дружба, а не интимни удоволствия, Кати неотдавна си призна, че му е била държанка. „Да, вярно е, имахме връзка.

 

Тя бе силно емоционална и беше изпълнена с много силни чувства. Жоро беше уникален човек. Беше много добър и благороден, истински джентълмен, човек на жестовете. И изключително красив и привлекателен като мъж! Той е скъп спомен в сърцето ми завинаги. Мир на праха му!”, разказа Кати.

 

Има и трета фолк звезда, която е била официална метреса на красивия бос на ВИС-2 - Глория. Тя му става любовница през 2003 г. и изкарва с него цяла година. Разделят се малко преди да го убият. Връзката си с Жоро Илиев Глория възпява в баладата „Крепост”, а ролята на висаджията изиграва Асен Блатечки.

 

Според мълвата русенката е натирена от мутрата заради амбицията й да бъде негова официална половинка. Жоро Илиев научил, че Глория сама подава информация към жълтата преса, че има отношения с него, и доста се ядосал.

 

Съпругата му Мая пък започнала да прави сцени, след като се разчуло, че чалга певицата ходи по врачки, за да прави „бяла магия” за любов на Жоро. Глория сериозно си поставила за цел да разведе боса на ВИС-2 и да го закара пред олтара. Манията й да го впримчи в брак разрушило отношенията им.

 

 

1 Коментара

Лин

преди 9 години

Бива ли за тези курви да се изписват толкова много редове?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.