КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Сравняват Емили Тротинетката с Луиза Григорова

https://hotarena.net/laifstail/kato-dve-kapki-voda-sravnyavat-emili-trotinetkata-s-luiza-grigorova HotArena.net
КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Сравняват Емили Тротинетката с Луиза Григорова

Луиза Григорова е шокиращо точен двойник на Емили Тротинетката!

Това масово споделят потребители в социалните мрежи, като се дивят на приликите между актрисата и интернет сензацията.

Мнозина забелязват, че половинката на режисьора Мартин Макариев и блондинката от Плевен, която започва житейския си път като момче, са идентични, откакто Луиза решава да си изруси косата. Приликите започват да се засилват с появата на Григорова във филма "Игра на доверие", където е в ролята на жена, жертва на домашно насилие. Визията на актрисата напомня на много зрители точно на излъчването, с което е позната Емили. Тротинетката от доста време насам поддържа дълга руса коса, която е изправена и трудно може да бъде сбъркана с някой друг.

През последните дни Луиза Григорова го закъса със здравето. Актрисата е била на СПА със сина си и резултатът е тежък синузит, заради който отменила турнето на "Отблизо" в Ямбол. Освен това се подстрига и стана малко по-руса.

А Емили се похвали, че й расте бюст. "При мен гърдите са естествени. Не обичам нищо изкуствено. Пия хормони от три години и резултатът е видим!", подчерта Емили. Тротинетката каза още, че операцията й за смяна на пола само след няколко месеца няма да е химера, а реалност. Бившото момче е избрало за целта клиника в Белград.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.