Лили Иванова пее в кръчма на Галена срещу 30 бона

Примата на естрадната музика направи остър завой от опери и арени към кръчмите. В събота тя ще извиси глас в „Калояновата крепост“ в Арбанаси, собственост на вафления бос и мъж на певицата Галена Галин, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/lili-ivanova-pee-v-krychma-na-galena-sreshtu-30-bona HotArena.net
Лили Иванова пее в кръчма на Галена срещу 30 бона

Примата на естрадната музика направи остър завой от опери и арени към кръчмите. В събота тя ще извиси глас в „Калояновата крепост“ в Арбанаси, собственост на вафления бос и мъж на певицата Галена Галин, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Примата на естрадната музика направи остър завой от опери и арени към кръчмите. В събота тя ще извиси глас в &bdquo;Калояновата крепост&ldquo; в Арбанаси, собственост на вафления бос и мъж на певицата Галена Галин, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Преговорите между примата и вафления бос се провели в интервала от няколко седмици, докато тя склони да пее в заведението му. Лили поставила и редица условия, които ако не бъдат изпълнени, тя няма да стъпи в Арбанаси.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Искала да бъде изграден специален подиум за нея и задължително да има статив с текстовете на песните й. Забранила да се пуши, а от 20 до 22:30 &ndash; времето, предвидено за изпълнение на програмата й, сервитьорите да не приемат поръчки за храна, тъй като не желаела да слуша мляскането на клиентите.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Друг каприз била естествено и сумата, срещу която Иванова трябвало да извиси глас. 30&nbsp;000 лв. ще бъдат прибавени към банковата й сметка, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">По време на участието Лили изрично забранява да бъде снимана с телефони,фотоапарати и цифрови камери. Няма да се разхожда измежду гостите, както няма и да изпълнява поздрави за шумни компании.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">За разлика от пайнерките &ndash; когато те пеят в кръчмата на Галин, входът е нищо повече от 10 лв. Сега обаче, в чест на Лили, той ще е от 70 до 100 лв. Въпреки високата цена, желаещи не липсвали.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

2 Коментара

!!

преди 10 години

TOVA VSE PAK E LILI IVANOVA! SAMNQVAM SE,CHE BALGARIQ,6TE IMA DRUG TAKAV GLAS!!A VIE?

Коментирай

Diana

преди 10 години

e i taka da e njama lo6o da peeeeeeee i priiiiiiiiiiii da pe4eliiiiiiiiiii a vie da go duhateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.