Луна за шуменския апартаментгейт: Не съм откраднала жилището на мъртвец, всички имоти съм прехвърлила на дъщеря ми

https://hotarena.net/laifstail/luna-za-shumenskiya-apartamentgeyt-ne-sam-otkradnala-zhilishteto-na-martvec-vsichki-imoti-sam-prehvarlila-na-dashterya-mi HotArena.net
Луна за шуменския апартаментгейт: Не съм откраднала жилището на мъртвец, всички имоти съм прехвърлила на дъщеря ми

Луна e толкова колоритна, че дори всяка седмица да предлагаме на читателите си интервю с нея, няма да им писне. И все пак гледаме да не прекаляваме – търсим я за изповед само при значими поводи. А такъв точно в момента има: името й беше замесено в шуменски апартаментгейт. Според публикувана в пресата информация певицата е дадена на съд, задето придобила по втория начин жилището на покойник, ощетявайки преките наследници.Интервю за "Уикенд".

С фолк легендата, на която никой не знае истинската възраст, си поговорихме за избухналия имотен скандал, а я разпитахме и за политическите й амбиции. Научихме и че в Лондон има тайна дъщеря, за която се е погрижила отлично.

 

- Луна, наследници на ваш покоен съсед в Шумен ви съдят. С измама сте била придобила имот, който им се полагал...

- Вие чувате ли се какво говорите?! Изобщо не искам да коментирам такива клевети. Просто звучи несериозно. Нелепи твърдения! Прекалено ангажиран и сериозен човек съм, за да се занимавам с глупости. Явно някои хора са решили да си правят реклама на мой гръб с евтин пиар. Да са живи и здрав и весели празници! Не желая да падам на нивото на онези, които се упражняват по мой адрес с идеята да изкарат някой лев. Чудя се как е възможно журналисти да се хващат на това. Мога да дам цяло интервю за всички нелепици, които се пишат за мен повече от 30 години. То всъщност, нищо вярно не се пише за Луна. Нищо вече не може да ме изненада, дори ако ме изкарат, че съм мъж.

- В София или в Шумен сте в момента?

- В София съм. Имам си много работа в столицата, достатъчно ангажименти. 

- В родния Шумен два апартамента ли имате?

- Ама длъжна ли съм да ви отговарям на такива въпроси? Няма как да кажа пред обществото къде какво имам. Ако го направя, вие знаете ли какво ще ми навлечете?! Да започнат да ме изнудват за пари ли искате? В тези тежки времена кой какво къде има си е само негова работа. Нека да си говорим за сериозни неща. Имотите ми са прехвърлени на моята дъщеря, която живее в Лондон. Така че колкото и да са – един или 100, имат си собственик.

- Добре ли ви разбрах? Казахте, че сте прехвърлила всичко на дъщеря ви...

- Да, така е. С това приключвам по тази тема. Може да имам и син, но не коментирам. Излишно е да се любопитства. Почти никой не знае реално статута ми – колко деца имам, дали и колко съм се омъжвала... Така избрах – хората да ме свързват само със сценичния ми образ, не с данни от личния ми живот.

- По празниците заедно с дъщеря ви ли ще бъдете?

- Ама моля ви се, не ми навлизайте в личното пространство! Не обичам и няма да кажа къде и с кого ще бъда. Никога не коментирам личния си живот. Мен ме обсъждат хора, които дори не познавам. Измислят се легенди на мой гръб. Отново ще кажа, чие нищо от нещата, които се пишат за мен, не е истина.

- Заявихте, че имате много работа. Какви конкретно са ангажиментите ви?

- Подготвям нови песни. Изключително съм ангажирана. Наблюдавам и нашите политици как се гаврят с българския народ и го обират. Довършват го направо. Пътувам из страната и виждам мизерията навсякъде, а също и политическото падение. Злоупотребява се на поразия, някакъв демонизъм е обхванал България и хората не приличат на хора, нямат нормално поведение. Изумена съм, липсва какъвто и да е контрол. Малките градчета загиват, обитателите им буквално нямат какво да ядат. Не знам колко ще бъдат весели празниците им... Докато демонизмът е на ход, нищо хубаво не предстои. Когато се проявяват добродетелите и отношенията помежду ни са базирани на любовта, когато вярата към Бог, към твореца, доминира, тогава ще тръгнат нещата в правилната посока. Ние тук сега нямаме никакви закони. Как да се защити човек, в случай че е оклеветен? Някой си измисля невероятни и неверни истории за теб, а ръцете ти са вързани да реагираш. Хубавото е, че след изборите за държавен глава, в които бях кандидат, хора от цялата страна се обръщат към мен с г-жо президент. Това ме радва, но без реална власт не мога да помогна на българския народ.

- На следващите избори за президент ще се кандидатирате ли пак?

- Следващите ще са през 2026 г., по-следващите - през 2031-ва. През 5 години ще са, докато я има държавата. Ще видим какво ще се случи. Засега разчитаме, че Делян Пеевски ще оправи нещата. Като гледам, в момента двамата с Бойко се гласят - единият за президент, другият за министър-председател. Двама мъже на едно място обаче будят съмнения. Хубаво е да има и жена, а тази жена може да бъде само една и нейното име е Луна. Румен Радев да си ходи по живо, по здраво, като преди това да не забрави да ни прехвърли още няколко апартамента, за да не умрем от глад, защото сме бедни певци на свободна практика. По време на пандемията хората на изкуството бяха изпаднали в много тежко положение.

- Имате значи идеи за разцвета на България...

- Всички тези управляващи, които само се фукат, а нищо не правят, е време вече да си ходят. Трябват млади хора. Ето, аз съм готова. Делян Пеевски, доколкото разбрах, също е готов. В момента той е активната страна. Симбиозата ни ще е супер - най-красивата жена в България и най-умният мъж в тандем за благото на народа. Ще си пеем тогава: „Комунизмът си отиде”. Толкова много години го чакаме този комунизъм да си иде, а той все още не си е тръгнал от страната.

- Феноменална сте с амбицията си да водите народа...

- Наричат ме мистерия, феномен, НЛО... Чудесно, значи съм всичко това! Титлата президент аз вече я притежавам. Хората се обръщат към мен с нея. Канили са ме през годините от всички партии, но не съм позволявала моята популярност да бъде използвана злонамерено. Единствено и само за общото благо, обединение и добруване бих могла да правя саможертва. Притежавам сила и устои, които съм възпитала в себе си през годините... Не се прекършвам пред първата буря, винаги отстоявам себе си и светя в тъмното.

- Какво не можете да търпите?

-  Невежеството, незнанието в света, е големият дявол, който заблуждава хората. Дотогава, докато си в зависимост от външните условия на живота, не си в истината. Докато си в зависимост от знанието на хората, не си в областта на мъдростта. Докато си в зависимост от живота на другите, животът не е в тебе.

- На колко години ще сте през 2026-а, когато ще са президентските избори?

- Реално аз съм спряла физическото време, но не и развитието си! Факт! Виждате ме как изглеждам, а и хората ми дават не повече от 30 години. Аз съм най-прекрасното доказателство, че цифрите нямат стойност и значение. Енергията, наречена обич, която обменям с народа, ми дава много. Мнозина казват за мен, че съм човек без възраст. За да си такъв, трябва да живееш пълноценно, да вървиш по пътя си и да не си дребнав. Животът е прекрасен, а Луна е оригинал.

Спаси си милионите от КТБ

Луна загуби много пари при фалита на КТБ, но впоследствие успя да си ги върне до стотинка. По собствените й признания, тя държала в трезора няколко милиона, а какъв е произходът им, никога не е оповестявала публично.

„Радвам се да споделям финансовото си благополучие с хората, които го заслужават. Раздавам се непрекъснато и това ме прави радостна и доволна. Осмисля живота ми. Аз съм човек, който създава, а не притежава. Аз живея между 3 континента – Америка, Австралия и Европа. Имам имоти и на трите места”, споделяла е колоритната певица в свое предишно интервю за „Уикенд”.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.