Мария все още е без сватбена рокля (В паника е дни преди тържеството)

Фолкаджийката Мария все още няма сватбена рокля. Бъдещата булка вече е в паника, защото бялата й одежда не е готова, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/mariq-vse-oshte-e-bez-svatbena-roklq-v-panika-e-dni-predi-tyrjestvoto HotArena.net
Мария все още е без сватбена рокля (В паника е дни преди тържеството)

Фолкаджийката Мария все още няма сватбена рокля. Бъдещата булка вече е в паника, защото бялата й одежда не е готова, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фолкаджийката Мария все още няма сватбена рокля. Бъдещата булка вече е в паника, защото бялата й одежда не е готова, научи <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Миньончето не е заложило на някой световно известен моден дизайнер, а на стилиста Добромир Киряков, който шие сватбената й рокля, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Гражданският брак ще бъде на 14 януари и остават само 8 дни, а Мария още не се е видяла с мечтаната дреха. Поради тази причина певицата се тресяла от нерви и напоследък избухвала без причина.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Тя държала всичко да е изпипано до най-малкия детайл и лично проверявала как върви подготовката, дори за украсата на залата и алкохола. Мария ще се омъжва за бизнесмена Християн Гущеров цели 4 дни, като основното тържество ще е на 17 януари, а първото и в най-интимен кръг ще е на 14 януари.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Отварачката ще бъде с различен тоалет всеки ден, но те все още не са в завършен вид. Стилистът Добромир успокоявал фолк певицата, че всичко ще бъде наред и й казвал да му се довери. Дъщерята на брюнетката Марая също била изключително развълнувана, че майка й и половинката й Християн ще се женят.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Малката госпожица държала да се включва в избора на украсата и сватбена рокля на певицата.</span></p>

6 Коментара

Отвратен

преди 9 години

Трагедия.

Коментирай

соня

преди 9 години

пръстен на поправка от 1 месец, проблеми с църквата, сега пък роклята не е готова....... нещо много странно

Коментирай

Гущеровият хуй

преди 9 години

Да облича тази от първата сватба.

Коментирай

azz

преди 9 години

Да се отказва.. Няма смисъл от тая сватба !!!

Коментирай

Мария

преди 9 години

ПИАР-НЯМА ДА ИМА СВАТБА!

Коментирай

Марийка

преди 9 години

Може и без рокля. По бельо ще бъде по шик. А пухкавелкото какво ще облече? Или и той голичък.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.