Минираха с боклуци палата за милиони на Слави

https://hotarena.net/laifstail/miniraha-s-bokluci-palata-za-milioni-na-slavi HotArena.net
Минираха с боклуци палата за милиони на Слави

Лидерът на ИТН минава по занемарена улица в богаташкия квартал Бояна само с бронирания си джип

Зелените площи в непосредствена близост до имението на Слави Трифонов, който се намира в богаташкия квартал Бояна в подножието на Витоша, се превърна в сметище. Това алармират комшии на Дългия във фейсбук. Те призовават фирмата, ангажирана с чистотата, да вземе незабавно мерки. Сред най-засегнатите от системното замърсяване е и улицата, на която е 5-етажният дворец на лидера на ИТН.
Хората се оплакват, че служителите на фирмата обръщали внимание само на тротоарите, но не и на зелените площи, където се трупали боклуците.

„Ежедневно ставаме свидетели как се мете тротоарът, но не и площадките. Парадоксално е да метат постоянно, а боклуците си стоят. Визирам всички главни улици в квартала и площадите“, пише комшията на Слави Илиян Пандарски, предава Ретро.  

Самият Трифонов ежедневно преминава по най-занемарената улица. Освен това имението му се води по адрес на нея, но е отделно чрез няколкокилометров частен път. Строежът на 5-етажния палат започна през 2014 г., но той живее там отскоро. Според данните в официалната му имуществена декларация, подадена към КПКОНПИ, къщата се простира на 916 квадрата, а парцелът заедно с двора е 1199 кв.м. Цената, която Дългия е посочил, е 1,3 млн. лв., но според експерти след ръста на цените, сумата е много по-внушителна. 
 

 

 

2 Коментара

краде пари

преди 1 седмица

угажда си!!!

Коментирай

след като всички знаят какви отпадъци са богаташите в България

преди 1 седмица

защо се чудите, че живеят в сметище?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.