Невена Цонева: За малко щях да умра на сцената! (ВИДЕО от инцидента)

https://hotarena.net/laifstail/nevena-coneva-za-malko-shtyah-da-umra-na-scenata-video-ot-incidenta HotArena.net
Невена Цонева: За малко щях да умра на сцената! (ВИДЕО от инцидента)

Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ Невена Цонева изплака, че е щяла да умре на сцената при неприятен инцидент.

Случката се е разиграла в Червен бряг по време на участие, а бившият кадър на Слави Трифонов се кръсти и благодари на Господ, че я е спасил от най-лошото.

Певицата разказва, че видеостена на сцената е щяла да се стовари върху нея и да я убие на място. За щастие, тя успява да отърве кожата. Само секунда преди сгромолясването на стената нейният озвучител грабва певицата за ръката и буквално я извлича от сцената.

Слухове гласят, че напоследък нейната половинка Венелин Венков имал сериозни здравословни проблеми. Именно той е станал причината двамата да напуснат Слави, тъй като според хора от гилдията на музиканта му идвали в повече ангажиментите към бенда на Дългия.

„В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога по- малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна. Вече не сме част от „Ky-Ky бенд“, поемаме по свой път. Вълнуваме се. „Ку-ку бенд“ за мен беше мечта и ще продължава да бъде мечта, защото това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги ще ги обичам и винаги ще съм част от тях и те ще са част от мен, но взехме решение, което

начертава нови неща за нас напред“, надписа Цонева в социалните мрежи неотдавна.

Няколко дни по-късно Слави Трифонов сподели във фейсбук, че Невена и Венелин наистина се разделят с „Ку-ку бенд“. Очевидно не си тръгват скарани, тъй като той се изказа много ласкаво за тях, споделяйки с тъга колко дълги години са били заедно. Посочи също, че Невена е поела по свой астрален път.

Така и стана. Венко и Невена скоро създадоха собствена група и тръгнаха по концерти из цялата страна. Репертоарът им е изцяло от нови песни, сподели красавицата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.