Николета раздели Лиляна с дългогодишното й гадже-бизнесмен?! (ВИЖ ЦЯЛАТА ИСТИНА)

Лиляна Ангелова призна, че с пловдивския бизнесмен са се разделили след 9-годишна връзка, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/nikoleta-razdeli-lilqna-s-dylgogodishnoto-i-gadjebiznesmen-vij-cqlata-istina HotArena.net
Николета раздели Лиляна с дългогодишното й гадже-бизнесмен?! (ВИЖ ЦЯЛАТА ИСТИНА)

Лиляна Ангелова призна, че с пловдивския бизнесмен са се разделили след 9-годишна връзка, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Лиляна Ангелова призна, че с пловдивския бизнесмен са се разделили след 9-годишна връзка, научи <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Тя признава, че той винаги я е подкрепял, но пътищата им просто се разделили. Вече бившият й &ndash; е развивал бизнеса си в Пловдив, а тя е прекарвала дълго време в София, за да бъде клюкарката на Николета в &bdquo;Поверителн от NL&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Лили разказва още пред &bdquo;Блясък&ldquo;, че естественото продължение на една връзка е тя да премине в семейство и да създадат поколение. Но те са изтървали този момент.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Не са усетили кога е угаснала голямата им любов и са се превърнали в най-добри приятели, които се уважават и подкрепят.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Лили умело криеше коя е любовта й и до днес никой не знае името му. Прекарали са 9 години заедно и в крайна сметка са се разделили по възможно най-културния начин.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Днес е готова да срещне правилния човек за себе си, на когото ще роди дете. По всичко личи, че бившата брадърка желае тази стъпка повече от всичко.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">В момента се занимава със заснемането на рекламни фотосесии за различни компании и счита, че това след време ще й е тръмплин за голямата сцена.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

7 Коментара

Мария

преди 9 години

НЕКА ДА ВИ ОБЯСНЯ НЯКОЙ НЕЩА ЗА ЛИЛЯНА:ПЪРВОТО,ЧЕ НЕ БИЛА ДЕВЕТ ГОДИНИ С ТОЗИ ЧОВЕК.НАЛИ ДО 2008 БЕШЕ С БОБИ.ТЯ МОЖЕ БИ НЕМОЖЕ ДА СМЯТА?И СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ,ЗАЩОТО МУ ПИСНА ОТ НЕЯ И ВСЕ ПАК ТОЙ СИ ИМА ДЕТЕ.

Коментирай

браво на момата

преди 9 години

Ми в такъв случай много добре е направила Лилянчето. Цицала го е няколко годинки и накрая му е била шута. Сега ще си намери някой млад батко без дете и ще си живурка. Пък той да си ходи при детето.

Коментирай

Ох ох

преди 9 години

Лилянче,по си ми симпатична като мълчиш,и логопеда не помага.по добре върви на гинеколог ,и побързай за да не излезеш от детеродна възраст...

Коментирай

Антония

преди 9 години

Мисля, че Лиляна има малко нереалистична представа за разцвета на силите и кариерата на един човек. Колко още мисли да си чака големия пробив?

Коментирай

Eva

преди 9 години

Лиляно,пак удари на камък с новият ти чичко Стас.Хем дърт хем беден и с две деца.Ха ха ха.Кокошка тлъста.

Коментирай

Do avtora na statiqta

преди 9 години

Крайно време е Хотарена, да проверявате грамотноста на \"драскачите\" си, УЖАСНО НЕГРАМОТНИ СА!!!! Почти всяка статия е с правописни грешки, и тази също! Пише се \"трАмплин\" а не \"трЪмплин\". ИЗЛАГАТЕ СЕ ЯКО!

Коментирай

Мария

преди 9 години

Автора на статията е сама Лиляна.Кой ще се занимава иначе с нея?Застаряваща МОМА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.