Новата песен на Бони „Живи легенди“ промени живота на 4 даровити деца

https://hotarena.net/laifstail/novata-pesen-na-boni-zhivi-legendi-promeni-zhivota-na-4-daroviti-deca HotArena.net
Новата песен на Бони „Живи легенди“ промени живота на 4 даровити деца

Митко Ангелов, Джорджи Любенов, Тунджер Миленов, Филип Ангелов. Те са талантливи, те са будни и умни деца, които израстват в недоимък и се налага да просят на улицата. В ръцете си обаче винаги държат една голяма ценност – музикален инструмент. Именно благодарение на таланта си и най-вече – на голямото сърце на фолк певицата Бонка Илиева, днес те са известни като Живите легенди на Бони.

Една прохладна лятна вечер изпълнителката се разхожда с компания край морето, когато на пътя й се изпречват 4 ромчета. „Како, дай пари – казаха ми деца“, спомня си Бони. Певицата забелязва, че в ръцете си децата държат музикални инструменти и ги подканва да й изсвирят нещо. Талантът им веднага си проличава, а на Бони й хрумва благородната идея да ги включи в следващото си парче.

„Обещах им да ги снимам в новото си видео и да ги направя известни, с изричното условие повече да не просят, а да свирят! Да не протягат ръце към хората, а да им показват какво умеят“, разказва изпълнителката.

Тя е категорична, че всеки, който носи добро сърце, трябва да помага, без значение от какъв етнос е и дали е популярна личност.

Така Бони спазва обещанието си към Митко, Джорджи, Тунджер и Филип и ги включва в новия си проект „Живи легенди“. Децата не крият огромната си любов и признателност към певицата, затова че им е показала и друг път – пътя към сърцата на хората.

„Когато тя ни срещна на улицата, ни каза да не просим от хората. А да свирим! Защото така те сами ще ни възнаградят. Благодарим ти за голямото сърце и надеждата, която ни даваш. Благодарим ти, че спази обещанието си“, поздравиха я младите музиканти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.