Няма лъжа, няма измама! Пенка се издигна – стана диско УПРАВИТЕЛ (ВИЖТЕ Я)

Щастливата звезда за Пенка изгря. Тя е назначена на работа в нощен клуб и изпълнява длъжността на салонен управител в Студентски град, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/nqma-lyja-nqma-izmama-penka-se-izdigna-stana-disko-upravitel-vijte-q HotArena.net
Няма лъжа, няма измама! Пенка се издигна – стана диско УПРАВИТЕЛ (ВИЖТЕ Я)

Щастливата звезда за Пенка изгря. Тя е назначена на работа в нощен клуб и изпълнява длъжността на салонен управител в Студентски град, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Щастливата звезда за Пенка изгря. Тя е назначена на работа в нощен клуб и изпълнява длъжността на салонен управител в Студентски град, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Определя го като късмет, тъй като тя има само завършено начално образование.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Собственикът на въпросната дискотека Симеон Бонев се е свързал с Пенка чрез Фейсбук с желание да й подаде ръка. Карибското тяло споделя следното: &bdquo;Не можах да повярвам, че съществува толкова добър човек, който да предложи работа точно на мен и да ми има доверие, тъй като откакто станах известна, навсякъде се тръби, че съм неграмотна&ldquo;, пише сп. &bdquo;Story&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Тя пристига в клуба в 22 часа. Посреща клиентите и ги настанява. Понякога се месила, като дава съвети на танцовия състав към заведението.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Покрай новата работа настъпили проени в живота на Пенка. Гаджето я оставило, тъй като не понасяло мисълта, че тя ще работи в клуба в късните часове. Най-накрая успяла да си вземе свидетелство за завършен 4-ти клас и дори започнала да учи отново, вечерно.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Шефът й бил с абсолютно чисти намерения, предлагайки й работа. Женен с две деца.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

4 Коментара

Манго

преди 10 години

Собственикът най-вероятно разчита оборота да му се прави от братята роми и затова е поканил този миндил.

Коментирай

aq

преди 10 години

тая и николета са най големите миндили в бг

Коментирай

кикс

преди 10 години

ПЕНЬО

Коментирай

Don

преди 10 години

Коя е дискотеката??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.