ОКОНЧАТЕЛНО! Бременна ли е Анелия! Разкрития САМО пред HotArena.net! (СНИМКИ)

Анелия е бременна! Този слух плъзна в медийното пространство, след като певицата се появи на участие със съмнително коремче, видя HotArena.net. Топ изпълнителката на Пайнер не е напълняла, и точно това допълнително засили съмненията, че може да е бременна.

https://hotarena.net/laifstail/okonchatelno-bremenna-li-e-aneliq-razkritiq-samo-pred-hotarenanet-snimki HotArena.net
ОКОНЧАТЕЛНО! Бременна ли е Анелия! Разкрития САМО пред HotArena.net! (СНИМКИ)

Анелия е бременна! Този слух плъзна в медийното пространство, след като певицата се появи на участие със съмнително коремче, видя HotArena.net. Топ изпълнителката на Пайнер не е напълняла, и точно това допълнително засили съмненията, че може да е бременна.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><a href=\"http://hotarena.net/aneliq-bremenna-ot-noviq-si-lubovnik-vijte-snimki-na-pevicata-s-koremche\" target=\"_blank\"><strong>Анелия е бременна</strong></a>! Този слух плъзна в медийното пространство, след като певицата се появи на участие със съмнително коремче, видя <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Топ изпълнителката на Пайнер не е напълняла, и точно това допълнително засили съмненията, че може да е бременна.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Снощи Анелия бе на участие в столична дискотека, облечена в тоалет, тип балон. Сивата й ефирна рокличка бе толкова широка, че феновете окончателно я сметнаха за бременна.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Защо е с рокля за бъдещи майки?!&ldquo;, питаха се гости на заведението.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Както винаги, верни на читателския интерес, <strong>HotArena.net</strong> се допита до най-достоверните си източници и научи каква е истината.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Близки до Анелия ни довериха, че певицата не само не е бременна, но и адски се подразнила на слуховете. Красавицата не обича да й се месят в личния живот, още по-малко сега, когато има гадже.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Неотдавна Анелия сподели, че има мъж до себе си и феновете го свързаха с несъществуваща бременност.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Ето че още една загадка е разкрита, благодарение на Горещата арена.</span></p>

3 Коментара

Тони

преди 10 години

По колкото пъти забременявате певиците, ако е вярно, до сега да сме се увеличили значително като нация.

Коментирай

demode roklA

преди 10 години

ama tia ohluvcheta okolo dekolteto sa demode ot 2009-ta beeee

Коментирай

Мария

преди 10 години

Е ОТ КОЙ ДА Е БРЕМЕННА,КАТО ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ Е ПИПВАНА ОТ МЪЖ?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.