От кого е годежният пръстен на Емилия? (СНИМКИ)

Бляскав пръстен с огромен камък забеляза набитото око на HotArena.net на безименния пръст на Емилия. Певицата бе на участие в пловдивски клуб, изглеждаше много щастлива и по никакъв начин не се опита да скрие скъпарското бижу.

https://hotarena.net/laifstail/ot-kogo-e-godejniqt-prysten-na-emiliq-snimki HotArena.net
От кого е годежният пръстен на Емилия? (СНИМКИ)

Бляскав пръстен с огромен камък забеляза набитото око на HotArena.net на безименния пръст на Емилия. Певицата бе на участие в пловдивски клуб, изглеждаше много щастлива и по никакъв начин не се опита да скрие скъпарското бижу.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Бляскав пръстен с огромен камък забеляза набитото око на <strong>HotArena.net</strong> на безименния пръст на Емилия.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Певицата бе на участие в пловдивски клуб, изглеждаше много щастлива и по никакъв начин не се опита да скрие скъпарското бижу.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Пръстенът, който по всичко личи е годежен, блестеше на ръката й и цяла вечер човъркаше любопитството на феновете й.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">От кого ли е?! Наскоро се чу, че Емилия и Коко Динев са се разделили, макар че двамата постоянно се карат и събират. Дали пък бизнесменът най-сетне не се е решил на голямата крачка &ndash; да предложи брак на жената родила му дете?!</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Освен това, на снимките забелязваме, че Емилия има и коремче, което никак не прилича на бирено, а по-скоро на бременно?! Ако е така, то нещата се връзват с годежния пръстен.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според други слухове пък Емилия се е събрала с бившия си и единствен законен съпруг - свиленградския митничар Красимир Георгиев? Възможно ли е Краси отново да е предложил брак на певицата?</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Очевидно пред <strong>HotArena.net</strong> в близките дни ще стои ново предизвикателство. А именно &ndash; да даде отговор на тези въпроси.</span></p>

3 Коментара

Рамунчо

преди 11 години

Никъде не се вижда снимката от кой век е.

Коментирай

ПЛейбой

преди 11 години

От мен! Но много ви моля да не раздухвате факта.........

Коментирай

Vanessa

преди 11 години

\"да предложи брак на жената НА детето си\" ?! това вече на турска сапунка започна да ми мяза

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.