Плеймейтката Благовеста Бонбонова получила инсулт на 17 години (Шокираща лична изповед)

Изкусителката Благовеста Цакова, по прякор Бонбонова, е получила инфаркт на 17 години. Тежкото преживяване е преобразило коренно живота й и този на родителите й, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/pleimeitkata-blagovesta-bonbonova-poluchila-insult-na-17-godini-shokirashta-lichna-izpoved HotArena.net
Плеймейтката Благовеста Бонбонова получила инсулт на 17 години (Шокираща лична изповед)

Изкусителката Благовеста Цакова, по прякор Бонбонова, е получила инфаркт на 17 години. Тежкото преживяване е преобразило коренно живота й и този на родителите й, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Изкусителката Благовеста Цакова, по прякор Бонбонова, е получила инфаркт на 17 години. Тежкото преживяване е преобразило коренно живота й и този на родителите й, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Научих, че никой не е застрахован от такова нещо, независимо от възрастта. Все пак лявата страна на тялото ми беше обездвижена, представете си как съм се чувствала тогава.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Сега ценя това да мога да ходя, да танцувам, да се движа. За мен най-голямото щастие е да съм здрава, аз и хората около мен. Другите неща се постигат лесно, когато човек е здрав&ldquo;, споделя танцьорката в нощен клуб, пише в. &bdquo;България Днес&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Благовеста с успех проби в немското издание на сп. &bdquo;Плейбой&ldquo;. Споделя, че&nbsp; е разбрала съвсем случайно за това. Първоначално дори не повярвала и се е обърнала със запитване до главния редактор на изданието и той й потвърдил. Сесията й била забелязана от редакторите в Германия и оттам са поискали да ги публикуват в тяхното издание.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бонбонова е гадже на футболиста от &bdquo;Левски&ldquo; Пламен Димов, с когото имат връзка от близо година и половина.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.