Поредният: Етиен Леви става депутат, щял да поведе българите към величие

https://hotarena.net/laifstail/poredniyat-etien-levi-stava-deputat-shtyal-da-povede-balgarite-kam-velichie HotArena.net
Поредният: Етиен Леви става депутат, щял да поведе българите към величие

Музикантът Етиен Леви вероятно става депутат в 50-ото Народно събрание от листата на националистическата формация "Величие", която бе голямата изненада на тези избори, защото успя да вземе близо 5 процента от гласовете на българите.

66-годишният музикален педагог е водач на листите в централния софийски избирателен район 24 МИР и четвърти в евролистата на "Величие".

Етиен Леви вярва, че българите заслужават политици, които да поведат нацията ни към величие

Седмици преди изборите името му бе опетнено като доносник на Държавна сигурност. Тогава екип на в. "България Днес" го потърси за коментар. Ето какво отговори музикантът: "Доносник от мен няма да стане! Аз семейството и кръвта си никога няма да предам!" С острите си думи тогава певецът атакува вулкана от публикации срещу него, които го уличаваха, че е бил агент с псевдонима "Панайотов" към Шесто главно управление на Държавна сигурност.

"Харесах идеите на партията за чистотата на водите, чистотата на реките, чистотата на планините, но най-много ми допадна чистотата в човешките взаимоотношения в тази партия и желанието на тази група от хора да се погрижат за гражданите на нашата малка, но велика България. Затова се присъединих към тях и веднага получих атаки от тези смешни хора, които с техните милиционерски номера, понеже аз съм познато лице, решиха да ме очернят", сподели Етиен Леви и допълни:

"Доста услужливо някой реши да ме изцапа и да опетни името ми с думата доносник, защото се кандидатирах за тези избори, защото съм популярно лице и защото срещам симпатиите на хората по улицата."

Музикантът разказа пред в. "България Днес", че за пръв път в живота си членува в партия. Поканата да се присъедини към политическата платформа дошла лично от полк. Николай Марков.

И до днес той не се интересува кой точно стои зад атаката към него и нарича злостниците срещу името му смешници, които си служат с ченгеджийски похвати. Но е убеден, че: "Милиционерските мръсни номера от онова време трябва да спрат".

Етиен Леви силно вярва, че страната ни може да се превърне в рая на Европа и че е време кражбите на държавните блага да спрат, а политиците да се погрижат за народа на България.

"Заради това влязох в политиката, заради хората на България, които заслужават нещо по-добро, заслужават почтеност, заслужават грижа и отговорно поведение на политиците към тях, заслужават някой да поведе родината ни към величие", категоричен е Етиен Леви.

Съосновател на партия "Величие" и водач на евролистата е Николай Марков, който е работил в Националната служба за сигурност между 1993 г. и 2007 г. Макар да не присъства в ръководството на партията и да не е в листите, с нея се идентифицира и Ивелин Михайлов, който стои зад проекта "Исторически парк".

Лидерът на националистическата партия "Величие" Марков обяви, че съпартийците му не искат България да помага нито на Русия, нито на Украйна. По думите му формацията "Величие" е "строго пробългарска", като по линия на Украйна иска държавен неутралитет.

4 Коментара

?!?!?!

преди 6 дни

Айдеееее , всички от държавна сигурност в кюпа ... след това защо не гласуваме за тия !!!

Коментирай

Veso

преди 6 дни

Пфуууууу Селския дворен кенеф се пълни и пълни .......на кой му пука ....те му показаха документи от архива...той не та не ...ще ги съден Ти да видиш

Коментирай

Етиен Леви

преди 5 дни

Вервайте ми!!!

Коментирай

Двдя

преди 5 дни

Да разкараме Тулупа и Прасето! С вас сме!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.