Пребиха и ограбиха певеца Ангел! (СНИМКИ СЛЕД КЮТЕКА)

Ангел от дуета Ангел и Моисей е бил пребит и ограбен по празниците, научи ексклузивно HotArena.net. Певецът сам призна за инцидента в „Здравей, България“, където се появи със синини по челото и едното око.

https://hotarena.net/laifstail/prebiha-i-ograbiha-peveca-angel-snimki-sled-kuteka HotArena.net
Пребиха и ограбиха певеца Ангел! (СНИМКИ СЛЕД КЮТЕКА)

Ангел от дуета Ангел и Моисей е бил пребит и ограбен по празниците, научи ексклузивно HotArena.net. Певецът сам призна за инцидента в „Здравей, България“, където се появи със синини по челото и едното око.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Ангел от дуета Ангел и Моисей е бил пребит и ограбен по празниците, научи ексклузивно <strong>HotArena.net.</strong></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Певецът сам призна за инцидента в &bdquo;Здравей, България&ldquo;, където се появи със синини по челото и едното око.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Ангел предпочете да не говори за това, но все пак водещият успя да измъкне малко информация за неприятния случай.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Аз съм над тези неща, не искам да задълбавам. Нападнаха ме в гръб и ми откраднаха портмонето. Опитах се да говоря с тях и да ги усмиря, но това са селяни, които не разбират от дума&ldquo;, разказа дуетната половинка на Моисей.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Сумата, която са му отмъкнали, е била доста сериозна. &bdquo;Тъкмо бях теглил пари за инвестиция на баща ми&ldquo;, разкри Ангел. Фаворитът в &bdquo;Денсинг старс&ldquo; обаче в никакъв случай не бе унил, нито с паднал дух заради случката. Той каза, че това са детински неща за него и не иска да се занимава с тях.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Гримьорите на &bdquo;Здравей, България&ldquo; се бяха опитали да прикрият синините по челото и окото му, но все пак следите личаха. Фенове пък силно се притесниха за Ангел, като си помислиха, че при побоя са му избили и зъба.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Ангел наистина няма един зъб отдясно, но този проблем е отдавна, така че можем да успокоим почитателите &ndash; боят не е бил толкова сериозен.&nbsp;</span></p>

1 Коментара

aman ot takiva kato toq lainar

преди 11 години

of, porednia palq4o...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.