ПРЕДСРОЧНО! На сватбата на Николета – врагове, разгул и парадокс (Невиждани снимки, екстра качество)

Фотографът Влади Балевски е запечатал спомена за сватбата на Николета и Валери. На грандиозното пиршество се забелязват бивши и настоящи врагове, провокативни пози, от страна на гостите и младоженците, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/predsrochno-na-svatbata-na-nikoleta-vragove-razgul-i-paradoks-nevijdani-snimki-ekstra-kachestvo HotArena.net
ПРЕДСРОЧНО! На сватбата на Николета – врагове, разгул и парадокс (Невиждани снимки, екстра качество)

Фотографът Влади Балевски е запечатал спомена за сватбата на Николета и Валери. На грандиозното пиршество се забелязват бивши и настоящи врагове, провокативни пози, от страна на гостите и младоженците, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фотографът Влади Балевски е запечатал спомена за сватбата на Николета и Валери. На грандиозното пиршество се забелязват бивши и настоящи врагове, провокативни пози, от страна на гостите и младоженците, видя HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong><span style=\"color: #ff0000;\">Часове преди да бъдат излъчени ексклузивните кадри от сватбата на Николета и Валери Божинови в \"Поверително\"!</span></strong><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Жени Калканджиева &ndash; дамата, която злослови преди време за Ни Ло, че е била просто късокрака жена с късмет, се забавлява в най-щастливия й ден.<br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Венета Райкова &ndash; видимо щастлива на тържеството в ресторанта. Днес &ndash; с Божинова не могат да се дишат.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Ритуалът с разчупването на питката, който повелява, че у когото остане по-голямата част, той ще командва вкъщи, в днешни дни ефектът явно е обратен. На снимките Валери държи по-голямо парче, но уви, така и не го видяхме той да е мъжът в брака им.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Азис съблича ризата си, гримьорката Джули се кълчи на Гущера от &bdquo;Под прикритие&ldquo; и палави гостенки размахват дългите си крака в кръшни танци, Валери облизва врата на Николета &ndash; всичко това може да видите в галерията по-долу.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

9 Коментара

Тя

преди 10 години

Още една платена статия от Николета. И да пускаш, и да не пускаш снимки, няма да станеш по-интересна и предаването ти няма да бъде по-гледане. Колкото и да плащаш, че се изчерпа тотално. Стари снимки, изкуствени скандали, до болка познати пр трикове просто са банални... Българинът е задръстен от такива скандали и евтини момичета, българинът малко по малко започва да се радва на истинските неща, което е прекрасно. А, ти, Николета, трябва да бъдеш забравена завинаги, защото ти не си част от решението на болната ни нация, ти си част от проблема.

Коментирай

жалки сте

преди 10 години

простотия до шия...

Коментирай

резил и смях

преди 10 години

Е, такава ЦИГАНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ САМО В ЦИГАНСКАТА СВАТБА НА ЦИГАНЕТО НИКОЛИНКА, ГОЛЯМ РЕЗИЛ, ГОЛЯМ СМЯХ, А ТЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ \"ВИП\", АМА ЦИГАНКА...Нормален човек би се срамувал от тази сватбена помия, но циганското не и позволява----

Коментирай

отврат

преди 10 години

баси противните маймуняци

Коментирай

АзЪ.

преди 10 години

Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в дриснята на Пеевски и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера. Почва да ми става жал за таа, щот имам чувството, че може и да е принудена от комерсиалните типове зад неа да излага на показ и цвета на гащите си, щот ако сама си го е решила и прави, требва да кажа, че по-жалък, комплексарски и малоценен опит за привличане на вниманието нема. Ако досега съм я мислил за природно и уникално тъпа, тва си е било комплимент, сравнено с последното просване на такива интимни детайли на показ. Требва да има мерка за сичко. Таа отдавна прекрачи границите на нормалното. Мисла, че има отчайваща нужда от професионална помощ за душевното здраве. Тва просто и за нелепи видели и обръгнали на почти сичко типове като мене си е прекалено. Не знам и на Валери къде му е малкото акъл и колко требва да е Чехъл, щом допуска цела държава да се смее на глупостите на жена му, чиято цел е да уязви некви имагинерни съперници за петминутна слава или просто да се напрай на интересна. Даже и циганите имат повече ценности от тия, бахти!

Коментирай

АзЪ.

преди 10 години

Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в жълтата дрисня Секи ден (или квот там беше) и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера. Почва да ми става жал за таа, щот имам чувството, че може и да е принудена от комерсиалните типове зад неа да излага на показ и цвета на гащите си, щот ако сама си го е решила и прави, требва да кажа, че по-жалък, комплексарски и малоценен опит за привличане на вниманието нема. Ако досега съм я мислил за природно и уникално тъпа, тва си е било комплимент, сравнено с последното просване на такива интимни детайли на показ. Требва да има мерка за сичко. Таа отдавна прекрачи границите на нормалното. Мисла, че има отчайваща нужда от професионална помощ за душевното здраве. Тва просто и за нелепи видели и обръгнали на почти сичко типове като мене си е прекалено. Не знам и на Кредитната карта къде му е малкото акъл и колко требва да е Чехъл, щом допуска цела държава да се смее на глупостите на жена му, чиято цел е да уязви некви имагинерни съперници за петминутна слава или просто да се напрай на интересна. Даже и циганите имат повече ценности от тия, бахти!

Коментирай

АзЪ.

преди 10 години

Къкто и предвидих още преди месеци, тва предаване, натаманено като за таа офца, ше има основната задача да се разправя с неудобни за Хлебарките опоненти, да създава еФтини интрижки на квартално-селско ниво и от битов характер, и най-баче да описва въжделенията, душевните фрустрации и личните дребнаво-отмъстителни и злобарски акции на Перката. В случая със сваДбата - за мене тва е нелеп и провален опит да се дигне рейтинг и привлече внимание към един скучен, копирачески и определено изчерпан проект. Помна кви конспирации беха да нема нежелани репортери, камери и пр. глупости на сватбата, а са кво - сичко изтрескано в жълтата дрисня Секи ден (или квот там беше) и после у Повръщнителното. Никъв личен живот, никва частна сфера.

Коментирай

1

преди 10 години

Едва ли има мъж който да е толкова излаган от съпругата си. Едва ли има нормална светска двойка, която да си показва сватбените снимки, видеа и тем подобни само и само да си прави ПР, едва ли има популярни хора които да си снимат децата само и само вижте как е облечено детето ми,а не защото се гордеят с него...АБЕ НА ТАЗИ РЕЗИЛЪТ И Е ПЪЛЕН АМИ ПОНЕ ДА СЕ СМИЛИ НАД МЪЖЪТ СИ ЧЕ ГО ПРАЗВИ ЗА СМЯХ...КАК ЛИ МУ СЕ ПОДИГРАВАТ МЪЖЕТЕ..а да не забравя, че е популярна защото раздели Божинов с Алисия и то когато детенцето им беше малко и имаше наи голяма нужда от баща си...ай сиктер ма НИколино...популярна си на гърба на хората и на гадостите които сътворяваш.

Коментирай

Diana

преди 10 години

6TASTIE NA JALKA KURVA

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.