ПЪРВИ снимки от тайната СВАТБА на бившия на Мара! (Виж младоженците в галерия)

Бизнесменът Димитър Андонов се ожени за втори път. Щастливката е Никол, от която има син. Двамата са заснели сватбена фотосесия на плажа, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/pyrvi-snimki-ot-tainata-svatba-na-bivshiq-na-mara-vij-mladojencite-v-galeriq HotArena.net
ПЪРВИ снимки от тайната СВАТБА на бившия на Мара! (Виж младоженците в галерия)

Бизнесменът Димитър Андонов се ожени за втори път. Щастливката е Никол, от която има син. Двамата са заснели сватбена фотосесия на плажа, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Бизнесменът Димитър Андонов се ожени за втори път. Щастливката е Никол, от която има син. Двамата са заснели сватбена фотосесия на плажа, видя HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Ексклузивните снимки ще бъдат представени довечера в &bdquo;Поверително от NL&rdquo;, но от екипа все пак завъртяха две в социалната мрежа.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Младоженците са заснети в нестандартни пози, а небето над тях е повече от красиво.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Фотосите изглеждат като направени на Фотошоп, но дали е така, ще разберем довечера.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Сватбените кадри може да видите в галерия, както и други снимки на Никол и Митко Андонови.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

Diana

преди 10 години

MALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAKVA GROZNA KURVA SI E VZEL

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.