Радина Кърджилова много се изложи! (Папарашки снимки)

Радина и Деян обичат да нарушават законите и по всичко личи, че няма да спрат да рушат правилниците. Кърджилова най-нагло пуши в затворено помещение в Народния театър, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/radina-kyrdjilova-mnogo-se-izloji-paparashki-snimki HotArena.net
Радина Кърджилова много се изложи!  (Папарашки снимки)

Радина и Деян обичат да нарушават законите и по всичко личи, че няма да спрат да рушат правилниците. Кърджилова най-нагло пуши в затворено помещение в Народния театър, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Радина и Деян обичат да нарушават законите и по всичко личи, че няма да спрат да рушат правилниците. Кърджилова най-нагло пуши в затворено помещение в Народния театър, видя <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Папараците на Николета Лозанова сгащиха проявата й. Непокорната актриса пуши &ndash; на пръв поглед нищо особено, порок, който мнозина имат.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">По-скандално е мястото, на което го прави. Затворено помещение в Народния театър.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Не сме чули да са обявили отпадане на забраната за тютюнопушенето. Изглежда, че за Ради е непосилно да дърпа фаса си навън, където му е мястото и където е позволено.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Целият папарашки материал може да проследите довечера от 22:30 в &bdquo;Папараци&ldquo; по bTV.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.