Райна, какво става с лицето ти?! (СНИМКА ОТБЛИЗО)

Неприятен обрив по лицето на Райна забеляза зоркото око на HotArena.net. Всъщност, дори не ти е необходимо зорко око, за да видиш кожния проблем на певицата. Подкожните пъпки по челото й се забелязват най-много, но Пилето на поп фолка има същите и по тялото.

https://hotarena.net/laifstail/raina-kakvo-stava-s-liceto-ti-snimka-otblizo HotArena.net
Райна, какво става с лицето ти?! (СНИМКА ОТБЛИЗО)

Неприятен обрив по лицето на Райна забеляза зоркото око на HotArena.net. Всъщност, дори не ти е необходимо зорко око, за да видиш кожния проблем на певицата. Подкожните пъпки по челото й се забелязват най-много, но Пилето на поп фолка има същите и по тялото.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Неприятен обрив по лицето на Райна забеляза зоркото око на <strong>HotArena.net</strong>. Всъщност, дори не ти е необходимо зорко око, за да видиш кожния проблем на певицата.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Подкожните пъпки по челото й се забелязват най-много, но Пилето на поп фолка има същите и по тялото.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Това най-ясно се вижда на последната снимка, която Райна е публикувала на стената със във Фейсбук. Певицата позира заедно с кученцето си в колата. Прибраната й на опашка коса разкрива обрива по лицето.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Най-вероятно кожният проблем се е появил след почивката й в Доминикана. Там слънцето е много силно и при смяната на климата може да се получи такава реакция.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Другият вариант е да е получила алергична реакция от некачествена козметика.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Райне, Пиле, това са пъпки от недолюбване&ldquo;, шегуват се пък зевзеци.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

Жоро

преди 11 години

еее голяма работа че са и излязли 2-3 пъпки пфффффф ама сте и вие за най малкото се хващате колкото да си намерите причина за да пишете статия.........

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.