РАЗКРИХМЕ Я! Ето защо Мария Илиева ходи само с тъмни очила (СНИМКИ)

Мария Илиева навсякъде ходи с тъмни очила, не ги сваля от себе си, видя HotArena.net. Феновете й започнаха да се чудят каква е тази мистерия и да не би нещо да не е наред с очите на певицата. Истината обаче е далеч по-прозаична.

https://hotarena.net/laifstail/razkrihme-q-eto-zashto-mariq-ilieva-hodi-samo-s-tymni-ochila-snimki HotArena.net
РАЗКРИХМЕ Я! Ето защо Мария Илиева ходи само с тъмни очила (СНИМКИ)

Мария Илиева навсякъде ходи с тъмни очила, не ги сваля от себе си, видя HotArena.net. Феновете й започнаха да се чудят каква е тази мистерия и да не би нещо да не е наред с очите на певицата. Истината обаче е далеч по-прозаична.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Мария Илиева навсякъде ходи с тъмни очила, не ги сваля от себе си, видя <strong>HotArena.net</strong>.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Феновете й започнаха да се чудят каква е тази мистерия и да не би нещо да не е наред с очите на певицата. Истината обаче е далеч по-прозаична.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Мария Илиева все по-бързо се предава на годинките, отчитат запознати. Доскоро възрастта на певицата трудно можеше да бъде определена, но вече й личи, че не е първа младост.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">35-годишната поп изпълнителка се е сбръчкала доста напоследък и дори изненадва колегите си с упоритостта си, да не прави нищо по въпроса, пише вестник Всеки ден.<br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Мария осъзнава, че около очите си има мрежа от дълбоки линии и именно за това често носи слънчеви очила дори в нощни заведения, но се страхува да се оперира.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Тя е твърда противничка на пластичните интервенции и не приема дори елементарни процедури като инжектиране на ботокс.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&bdquo;Жената е красива, ако остарява с достойнство&rdquo;, било кредото на певицата.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.