Рени живее в страх, че и малкият й син ще избяга от нея

Баткото от 2 години и половина не иска да контактува майка си

https://hotarena.net/laifstail/reni-zhivee-v-strah-che-i-malkiyat-y-sin-shte-izbyaga-ot-neya HotArena.net
Рени живее в страх,  че и малкият й син ще избяга от нея

Баткото от 2 години и половина не иска да контактува майка си

Рени живее в страх, че и малкият й син Аспарух ще избяга от нея, когато стане пълнолетен. Тревогата й е провокирана от усложнените й отношения с батко му Борис. Преди 2 години и половина той се изнесе на квартира и не желае да контактува с известната си майка. Макар че е имало караници помежду им, Рени е убедена, че за решението на големия й син е повлиял баща му Борис Пилософ.

 

„Това ми е болна тема”, споделя певицата за прекъснатата връзка с Борис-младши. Тя отчита, че има известна вина. Проявила строгост, когато големият й син, все още ученик, започнал да отделя голямо внимание на компютърните игри. Рени, която е разделена отдавна с бащата на момчетата си, била непримирима. Настоявала Борис-младши да набляга над уроците, а не над компютърните игри. В крайна сметка настояването от страна на певицата довела до отдалечаването на сина й от нея. След поредица от спорове и продължително напрежение, когато станал пълнолетен, Борис-младши решил да се изнесе на квартира, за което баща му помогнал. Тъкмо затова, Рени вярвала, че бившият й мъж има принос за влошените отношения с големия й син.

„Тази строгост ми изигра лоша шега. Затова с малкия ми син сега се старая да не съм чак толкова строга. Отчитам го като грешка – и в единия, и в другия случай, но като нямам подкрепата на другия родител, напротив – той само чака да сбъркам някъде”, сподели изпълнителката на хита „Като птица”.

В последно време певицата е силно притеснена, че ситуацията може да се повтори и с малкия й син. Тревожи се, че когато порасне, и Аспурх може да прекъсне контакт с нея, след най-малкото им спречкване, и да се изнесе от дома им. Особено, ако се ползва с подкрепата на баща си. Рени се старае много да предотврати подобен сценарий, като тушира строгостта и взискателността си като родител. И все пак на моменти може да й се наложи да прояви твърдост за доброто на детето си. „Страхувам се за малкия ми син да не последва примера на брат си”, призна Рени тези дни.

Не намира нов мъж

Откакто се разведе с бащата на синовете си, а това беше преди доста време, Рени не намира нова любов. Не я търси усилено, но певицата има друго обяснение за липсата й. „Имам чувството, че мъжете се страхуват от мен, може би си мислят: „Не можем да си позволим тази жена, тя кой знае какви претенции има”, сподели Рени. Тя се е фокусирала върху грижите за малкия си син и кариерата си. Ходи по участия, а в последно време работи по нова песен. „Не мога да кажа, че нямам време за нова любов. Не ме е намерила може би любовта”, каза певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.