Рускиня счупи зъба на Жени Калканджиева (Подробности)

Рускиня счупила зъба на Жени Калканджиева по време на конкурса „Мис Свят“ през 1995 г. Това разкрива шестата по красота в света в предаването „Игри на съдбата” по TВ7, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/ruskinq-schupi-zyba-na-jeni-kalkandjieva-podrobnosti HotArena.net
Рускиня счупи зъба на Жени Калканджиева (Подробности)

Рускиня счупила зъба на Жени Калканджиева по време на конкурса „Мис Свят“ през 1995 г. Това разкрива шестата по красота в света в предаването „Игри на съдбата” по TВ7, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Рускиня счупила зъба на Жени Калканджиева по време на конкурса &bdquo;Мис Свят&ldquo; през 1995 г. Това разкрива шестата по красота в света в предаването &bdquo;Игри на съдбата&rdquo; по TВ7, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Калканджиева се явила на конкурса за най-красива българка за втори път през 1995 г. Три години по-рано също участвала, като влязла в десетката. &bdquo;Може би съм им изглеждала малка тогава и не победих&ldquo;, признава тя, пише в. &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Когато печели титлата, тя вече имала кариера като модел и участвала в конкурса по настояване на брат й, баща й и приятелки. Майка ми не беше ентусиазирана, а аз имах колебания и се явих без големи очаквания, върна лентата назад красавицата. Щом чула името си, не се разплакала. А малко по-късно осъзнала, че короната има голямо значение и ще я натовари със сериозна отговорност.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Титлата &bdquo;Мис България&rdquo; я праща в Южна Африка, където я настаняват в една стая с рускинята. Прекарвали си весело и често правели бой с възглавници. И докато се забавлявали, рускинята й счупила един зъб.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Най-добри приятелки й станали представителките на Макао, Австралия и Нова Зеландия. Ние бяхме най-нахаканите в групата и пушехме тайно в тоалетната. Един ден ни хванаха и ни предупредиха, че при повторно нарушение, ще ни върнат в родните ни места, спомни си Жени.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.