Съд забрани на Гущерова да говори за побоя

https://hotarena.net/laifstail/sad-zabrani-na-gushterova-da-govori-za-poboya HotArena.net
Съд забрани на Гущерова да говори за побоя

„Разследването за побоя, нанесен ни от бореца Кирил Терзиев, продължава“, съобщи за „България Днес“ Светлана Гущерова.

По нейни думи назначените от Темида психиатрични експертизи вече са се състояли. Съдията по делото е разпоредил да бъдат направени съдебно-психиатрични и психологични експертизи и на двамата, но по различни причини. Тези за Светлана Гущерова ще определят дали тя е изпитала страх от случилото се и дали има нанесени психични травми от преживяното. Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, цели да установи дали той е в добро психично здраве и дали е осъзнавал какво прави, ако наистина е извършил нападението. Какво гласят заключенията на психиатрите за двамата, все още обаче не е ясно.

„Имам много какво да кажа по темата „побой“, но на последното заседание в съдебна зала ме предупредиха да спра с изявленията пред медиите“, призна съпругата на Гущеров.

Преди време тя алармира с пост в инстаграм: „Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми. Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това“. Потърсен за коментар по случая, Кирил Терзиев категорично отрече да е посягал на плей-мейтката:

„Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат“. Спортистът отказа да назове ориентировъчната сума, която според негови думи му дължат Светлана и Кристиян Гущерови.

Незабавно след нападението плеймейтката сигнализирала прокуратурата, че е бита и заплашвана от бореца. Малко по-късно Терзиев е призован да се яви в съда доброволно, за да не му бъде наложен принудителен арест. На следващия ден след случката борецът се отзова за разпит в компанията на своя адвокат и бе освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

„Съдията дори ми се скара, че съм качила видеото с нападението в инстаграм“, оплака се плеймейтката. В момента Темида нищи дали видеото от скубаното е автентично и дали борецът, а не друг нападател е заснет на кадрите.

„Не съм наясно кога видеотехническата експертиза на кадрите ще бъде готова“, призна Светлана.

Съдията по делото е назначил и експертиза на записите от уличните камери, която трябва да установи по категоричен начин дали предоставеният от Гущерова видеозапис е истински, а не подправен. Експертите трябва също да се произнесат дали човекът, който дърпа Гущерова за косата, е именно Терзиев.

По случая се разпитват множество очевидци на инцидента. Някои от тях са били в колите си, а други са се разхождали пеша, когато са се натъкнали на грозната сцена.

„В момента, в който съдът и прокуратурата си свършат работата, всичко ще ви разкажа, но сега имам забрана и не мога  да говоря за побоя“, обещава Светлана Гущерова.

2 Коментара

Erata

преди 3 седмици

Pr-ите на гущерови нямат спирка, колко им платихте? Hotarena изгря като сайт с гонзовица в логото, тя го рекламираше преди много години от ден 1 и е толкова явно! Поне малко по-скрито го направете. Побой ли е вече това?? Кога стана побой или ше продължава Лудата гонзовицс да надува балона

Коментирай

gabi

преди 3 седмици

каквото и да направи гонзовица с тая глава и тоя мозък нещата са необратимо надолу.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.